Inspiratie van NYFW 2014

11-2-2014

We weten allemaal dat Fashion Weeks in principe geconcentreerd zijn rondom fashionshows en after party’s maar dit jaar liet Marc Jacobs zich daardoor niet tegenhouden om een kleine stunt uit te halen!

Na al de discussie in de wereld over alternatieve betaalmanieren zoals Bitcoins heeft hij namelijk besloten om een pop-up tweetshop te openen: een winkel waar je betaalt met social media posts en dat alles om zijn luchtje Daisy te promoten. In principe is het niet echt een winkel maar meer een belevenis. In een mooie, lichte loft in Soho had hij een field of daisies (madeliefjes) nagebouwd waar iedereen #selfies kon maken. Door deze te uploaden via Twitter of instagram (met de hashtag #MJDaisyChain) kon je grote prijzen winnen zoals tassen, 100ml daisy, zonnebrillen of gadgets. Naast de field-booth stond een printer waarin je je berichtje in een klein formaat kon laten printen, daarnaast was een kleine koffiekar met barista’s en dames die manicures gaven met Marc Jacobs nagellakjes! De rest van de ruimte was gevuld met kunst, een dj, madeliefjes en heel veel “fabulous” NYFW bezoekers uiteraard. Een simpele Tweet leverde je een klein rollertje daisy van Marc Jacobs op en als je post met je #selfie was gekozen, kon je terugkomen voor een van die grote prijzen. Al met al een redelijk briljant concept, want reken maar dat de #MJDaisyChain trending is geweest de afgelopen dagen! ^Leonie van Spronsen

Bron: Leonie van Spronsen (LinkedIn)

Website: Marc Jacobs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.