In-store optreden bij de Coffeecompany

17-11-2014

  • Coffeecompany Curtis Harding
  • Coffeecompany Curtis Harding

De Amerikaanse soul artiest Curtis Harding staat op zondag 23 november met een in-store optreden in de Amsterdamse Coffeecompany. Platenmaatschappij Epitaph / Anti-Europe werkt hierin samen met de Coffeecompany. Deze laatste biedt haar bezoekers een soulvolle middag en met het evenement krijgt de artiest extra aandacht.

In-store optreden

Als toevoeging op de Nederlandse club tour geeft Curtis Harding een exclusieve sessie bij de Coffeecompany aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Met het optreden blazen de Coffeecompany en het platenlabel Epitaph / Anti-Europe een oude traditie nieuw leven in. Van 2005 t/m 2009 traden Pete Philly & Perquisite en Michael Franti al op in vestigingen van de koffieketen. De keuze van de artiest is gebaseerd op muziek die regelmatig bij de Coffeecompany op de achtergrond speelt en voor de artiest genereert het extra aandacht.

Keep on shining

Het optreden is vanaf 15.00 uur en gratis toegankelijk. Later op de avond zal Curtis Harding in poptempel Paradiso optreden. In de afgelopen weken is Curtis Harding steeds populairder geworden waardoor het optreden waarschijnlijk veel bekijks zal trekken. Zijn nummer ‘Keep on shining’ was eerder 3FM Megahit, SuperCrazyTurboTopHit bij Coen en Sander ‘Single van de Week’ bij 3voor12 en de ‘Radio 6 Schijf’ van 6.

Bron: www.coffeecompany.nl/locations/oosterdokskade-137/

Website: www.facebook.com/pages/Curtis-Harding

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.