In 300 dagen de wereld rond met Marriott Bonvoy

31-1-2022

Als de ultieme host, biedt Marriott Bonvoy de wereldwijde reisleider, ontdekkingsreizigers een once-in-a-lifetime kans op een reis rond de wereld.  Over de hele wereld verlangen onverschrokken reizigers naar de mogelijkheid om aan hun volgende grote ontsnapping te beginnen. Mariott Bonvoy geeft het ultieme cadeau van ontdekking aan drie gelukkige avonturiers: Een uitnodiging om al zijn 30 hotelmerken te ervaren, over een tijdsbestek van 300 dagen. Het prijskaartje is helemaal gratis maar de waarde is onvergelijkbaar.

Leestijd: 3 minuten

De wedstrijd | win een wereldreis van 300 dagen met Marriott Bonvoy

Geïnspireerd door Mariott Bonvoy’s geloof in de kracht van reizen, zullen de winnaars uitzonderlijke verblijven ervaren, variërend van The Ritz-Carlton en Westin hotels en resorts tot aan Courtyard by Marriott en Autograph Collection Hotels en meer. Daarnaast krijgen de winnaars de kans om deel te nemen aan “money-can’t-buy-experiences” van het Marriott Bonvoy moments programma, zichzelf onder te dompelen in de omgeving. De winnaars zullen de diensten en reisprogramma’s ervaren die Marriott Bonvoy nu aanbied.

De voordelen voor alle winnaars:

  • Vliegtickets heen en terug.
  • Exclusieve ervaringen.
  • $10.000,= Marriott Bonvoy cadeaukaart voor dingen zoals maaltijden, spa behandelingen en activiteiten ter plaatse.
  • Cheque van $15.000,= om naar wens te gebruiken.
  • “Take me away”-kit met felbegeerde items uit de online merkwinkels van Marriott Bonvoy Boutiques.
  • Vouchers voor vervoer met Uber, Marriott Bonvoy leden kunnen hun account koppelen om Marriott Bonvoy punten te verdienen voor bepaalde ritten en Uber Eats-maaltijden.
  • Promotie tot Marriott Bonvoy Elite status, waardoor deelnemers exclusieve voordelen kunnen ontgrendelen, zoals late check-out, kamer upgrades en meer. Zelfs nadat de reiservaring van 300 dagen voorbij is.
  • Als je interesse hebt in dit once-in-a-lifetime avontuur, kan je een TikTok video indienen met de hashtags #30stays300days en #contest van 18 januari tot 18 maart 2022 – en uiteindelijk een Marriott Bonvoy TikTok-correspondent worden. Marriott Bonvoy nodigt alle avonturiers van 21+ uit om te vertellen waarom zij de beste kandidaat zijn voor deze ervaring en om de vraag te beantwoorden: “Hoe heeft reizen jou gevormd?” – bonuspunten voor creativiteit. Drie individuen worden geselecteerd en beginnen in het voorjaar van 2022 aan hun reis.

De kracht van reizen

“Ons doel met dit initiatief is om de passie voor reizen nieuw leven in te blazen door het portfolio van Marriott Bonvoy op een creatieve manier te benutten met een digital-first mindset. Reizen is zonder twijfel een van de sterkste instrumenten die we hebben om mensen samen te brengen, je horizon te verbreden en groei te bevorderen, allemaal met een niet aflatende geest van nieuwsgierigheid.” Zegt Brian Povinelli Senior Vice President, Brand, Loyalty & Portfolio marketing. “We zijn verheugd dat onze TikTok-correspondenten de transformerende kracht van reizen omarmen en Marriott Bonvoy laten zien als het voertuig om de wereld te verkennen via deze once-in-a-lifetime ervaring.”

Wat kan je winnen?

Als de officiële Marriott Bonvoy TikTok-correspondenten, zullen winnaars niet alleen een volledig betaalde reis over de hele wereld ervaren, maar ook ambassadeurs van reizen zijn – door de bezienswaardigheden, geluiden, plaatsen en mensen die ze onderweg tegenkomen op TikTok te documenteren en andere sociale media platforms. Ideale correspondenten moeten een passie hebben voor exploratie, hun reis vastleggen op een manier die locaties tot leven brengt en hun duidelijke perceptie van reizen laten zien door middel van een digitaal verhaal.

Marriott Bonvoy een geëvolueerd beloningsprogramma

Marriott Bonvoy is geëvolueerd van een beloningsprogramma naar een meeslepend en inclusief reisplatform dat alles omvat, van hotel- en thuisverblijven tot winkels en ervaringen. De kracht van reizen gaat verder dan sightseeing en het afstrepen van bestemmingen op je bucketlist; reizen kan opvattingen en percepties veranderen, informeren, onderwijzen en verbinden. Meer informatie vind je hier! 

Website: Marriott Bonvoy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.