Impeccable White slakkenkaviaar

13-6-2016

Impeccable White is producent en wereldwijde leverancier van Slakkenkaviaar. Deze nog vrij onbekende delicatesse is een relatief nieuw ingrediënt voor culinaire gerechten.

Impeccable White

Impeccable White is een hightech slakkenkwekerij ingericht om de leefomstandigheden en het productieproces van de slakken te optimaliseren. In de diverse klimaat gereguleerde ruimtes worden de slakken optimaal verzorgd om de kwaliteit en smaak te waarborgen.

Slakkenkaviaar in winterslaap

De slakkenfarm Impeccable White produceert het hele jaar door verse slakkenkaviaar, volgens de producent is het product van topkwaliteit. Waar slakken normaliter in winterslaap gaan heeft Impeccable White de leefomstandigheden vrijgemaakt van zon, ziekten en natuurlijke vijanden. Met het gereguleerde klimaat zorgen zij er voor dat de slakken het hele jaar door eieren leggen en dus jaarrond de witte parels ‘produceren’.

Wijn/slakkenkaviaar-combinatie

“De slakkenkaviaar combineert perfect met elegante producten als stevige vis, verse kruiden, licht vlees en mooie wijnen/champagnes. De toepassingen zijn eindeloos. De creativiteit en smaak van onze producten vinden wij belangrijk, daarom complimenteert Impeccable White zijn leveringen met exclusieve recepten en ideeën om het product zo perfect mogelijk te gebruiken” aldus eigenaar Felix van Erven.

Levering

Impeccable White levert producten wereldwijd aan zowel restaurants, hotels, bedrijven als aan particulieren. Benieuwd waar je het product kunt kopen? Ga dan naar de website van Impeccable White.

Website: Impeccable White

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.