Ibis Tallinn Center in Estland | Eerste hotel met het nieuwe gastvrijheidsmodel van Ibis

16-7-2019

  • Bar Ibis Tallinn Center in EstoniaBar Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Charlies Corner - Ibis Tallinn Center in EstoniaCharlies Corner - Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Charlies Corner - Ibis Tallinn Center in EstoniaCharlies Corner - Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Ibis Tallinn Center in EstoniaIbis Tallinn Center in Estonia
  • Restaurant - Ibis Tallinn Center in EstoniaRestaurant - Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Room at the Ibis Tallinn Center in EstoniaRoom at the Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Bathroom at the Ibis Tallinn Center in EstoniaBathroom at the Ibis Tallinn Center in Estonia
  • Room at the Ibis Tallinn Center in EstoniaRoom at the Ibis Tallinn Center in Estonia

In januari 2019 heeft Ibis aangekondigd dat hun hotels zich op een nieuw soort gastvrijheidsbeleving   gaan richten, gebaseerd op sociale interactie waarmee ze kunnen voldoen aan de nieuwe verwachtingen van gasten. Met een warm en persoonlijk onthaal en ruimtes die volledig open staan voor de buitenwereld, werd het nieuwe gastvrijheidsmodel van Ibis ontwikkeld en daarmee gaat de keten van een uniforme en gestandaardiseerde aanpak naar een beleving die flexibeler en meer op maat is.

Steven Taylor, Chief Marketing Officer van Accor, zegt: “Op 31 januari onthulden we een nieuwe klantervaring waarin Ibis wordt gepositioneerd als een sociale hub, die zich openstelt voor de lokale gemeenschap en contact maakt met zowel reizigers als de lokale bevolking. Ik ben heel blij met de opening van Ibis Tallinn Centre, dat ook onze nieuwe visie op mobiele gastvrijheid belichaamt, zoals blijkt uit het nieuwe inchecksysteem.”

Ibis Tallinn Centre is het eerste hotel dat de nieuwe design standaards van Ibis laat zien

Ibis Tallinn Center ligt in het hart van de hoofdstad van Estland en is geopend op 1 juni. Het is het eerste Ibis-hotel dat het nieuwe gastvrijheidsmodel van het merk biedt. Dit begint in de lobby met een nieuw inchecksysteem, waar ‘welkomstkrachten’ de gasten begroeten en het mobiele incheckproces voltooien in een warme en ontspannen sfeer. Het hotel beschikt over 190 kamers voor 1 tot 6 personen, met het nieuwe ontwerp, gecreëerd door de studio INNOCAD ARCHITECTURE, worden modulaire opbouw en flexibiliteit gecombineerd om ervoor te zorgen dat het ‘home away from home’ gevoel blijft. Het nieuwste diner concept is ook beschikbaar in Charlie’s Corner, de perfecte locatie om samen te komen zowel voor gasten als de lokale bevolking. Charlie’s Corner is een bar met een bierthema, waarbij het menu afhankelijk van het tijdstip van de dag verandert. Elke  ochtend kunnen klanten hier genieten van een kopje koffie, terwijl ze ’s avonds de biermuur en zijn uitgebreide selectie kunnen ontdekken, de bar is 24/7 geopend.

Het nieuwe gastvrijheidsmodel van Ibis vormt de kern van hun strategie

Dit hotel symboliseert de nieuwe positionering van het ibis-merk, waarin de gastvrijheidservaring centraal staat in de strategie. Het biedt reizigers en de lokale bevolking een geheel nieuwe ervaring gericht op gastvrijheid, openheid naar de locatie en het bevorderen van sociale interactie. Het merk wil bezoekers verwelkomen in een hub, waar iedereen kan komen slapen, eten, mensen ontmoeten of genieten van livemuziek. Het is een gastvrijheidsbeleving met een nieuw incheckformat, een origineel aanbod aan eetgelegenheden, een warme en gastvrije sfeer en nieuwe, meer flexibele en aanpasbare ontwerpconcepten die zorgen voor meer comfort. Ibis heeft ook besloten om muziek een integraal onderdeel van de klantervaring te maken om sociale interactie tussen alle mensen die hun hotels bezoeken te stimuleren. Achtergrondmuziek is altijd aanwezig in de gemeenschappelijke ruimtes en het hele jaar door worden er optredens gegeven in tal van hotels over de hele wereld.

Website: Ibis Tallinn Center 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.