Humble lanceert ‘Firefly’

6-2-2024

  • Humble Firefly frostedHumble Firefly frosted
  • Humble Firefly frosted en smoked goldHumble Firefly frosted en smoked gold
  • Humble Firefly BronzeHumble Firefly Bronze

Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is onmisbaar in veel horecagelegenheden. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen in de nieuwe draadloze designlamp Humble Firefly. Geen gerommel met wax en lucifers; deze prachtige eyecatcher is veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is het product ideaal voor het gebruik in de horeca en op events!

Leestijd 1 minuut

Humble Firefly

De Humble Firefly is meer dan een sfeermaker. De long life battery zorgt ervoor dat de Humble Firefly tot wel 140 uur meegaat. Daarnaast is de designlamp sfeervol & heeft drie dimbare standen en is op afstand bedienbaar binnen een straal van 10 meter met een Humble afstandsbediening. De Humble Firefly is draadloos oplaadbaar met verschillende draadloze laders zoals de Single charger, Double Charger & Six charger. De designlamp een siliconenafdichting en is waterproof IP65-gecertificeerd, wanneer het weer omslaat kan de Firefly dus gewoon buiten blijven staan.

Opvallende designs

Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creëren van de perfecte sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In al hun ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt de verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken. Alle ontwerpen van Humble zijn voor de lange termijn. Dit houdt in dat materialen van topkwaliteit zijn, onderdelen inwisselbaar en eenvoudig te repareren door jouzelf of met de hulp van Humble.

Kijk voor meer design producten in de horeca op onze website.

Website: Humble

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.