Hotelnacht 2017 | Inspirerende acties bij de Amsterdamse hotels

21-12-2016

  • Hotelnacht
  • Conservatorium HotelConservatorium Hotel
  • Hotelnaacht
  • Greg ShapiroGreg Shapiro

Alweer de vijfde Hotelnacht! Omdat er zoveel leuke Hotelnacht-feestjes, Hotelnacht Diners en toeristische activiteiten worden georganiseerd, schrijven we er weer over. De Amsterdammer kan in het weekend van 14/15 januari weer van een volledig verzorgde vakantie in eigen stad genieten tegen verlaagde prijzen.

Bezoek The Grand Budapest Hotel of ga naar de silent disco

Tijdens de Hotelnacht verandert het Conservatorium Hotel in The Grand Budapest Hotel. Compleet met de potsierlijke Mendl’s Pastry en Lobby Boy Cocktails. Wil je cocktails leren maken? De beste vrouwelijke bartender van de wereld, Tess Posthumus geeft een cocktail-workshop in hotelbar The Tailor van NH Collection Krasnapolsky. En wat dacht je van Cocktail Curling op het dakterras van DoubleTree by Hilton of een romantisch huwelijksfeest in de trouwkapel van het Renaissance Hotel? Het Marriott Hotel, dat momenteel wordt verbouwd, tovert de bouwplaats om in een slopende silent disco en serveert ‘deconstruction cocktails’ in de hotelbar.

Sommige hotels houden een mooie Hotelnacht-traditie in ere, vanwege bewezen succes. Voor de vijfde keer organiseert Hampshire Hotel American een American Comedy Dinner, dit keer met niemand minder dan Greg Shapiro in de hoofdrol. Conscious Hotel organiseert opnieuw het succesvolle Bierfeest. Lloyd Hotel & Culturele Ambassade presenteert in samenwerking met RIGHTABOUTNOW INC. een brutale doch zweverige line-up van urban performers in spoken word, stand-up comedy en drag, met een flinke dosis absurde humor.

Hotelnacht Diners

Uiteraard serveren de meeste hotelrestaurants een feestelijk Hotelnacht Diner, zoals een historische Table D’Hôte bij het flexitarische restaurant Swych. Ook kun je weer toerist spelen in eigen stad, met een rondvaart van Blue Boat Company of een tour met de bekende rode bus. Dansen kan tot diep in de nacht tijdens de excentrieke freakshow Roomservice of in de nieuwe Oosterbar van Generator Amsterdam. Ben je weer vroeg uit de veren? Vanaf 06:00 uur serveert Café Stock van The Exchange een Bloody Breakfast.

Voor het programma en tickets, kijk op www.hotelnacht.nl. En voor alle duidelijkheid: Alleen voor diegene die de kamer online boekt, geldt dat hij of zij in de regio moet wonen. Voor de kamergenoot geldt dit dus niet. De boeker zal zich ook moeten identificeren bij het inchecken in het hotel als zijnde ‘de boeker’.

Website: Hotelnacht

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.