Hotel Moxy Chelsea lanceert ‘A.S.M.R. Bedtime Story video’s’ voor gasten

16-4-2019

  • Caroline Vreeland in the A.S.M.R. pop-up #ATTHEMOXY - credits amantha Deitch and Samantha Nandez at BFACaroline Vreeland in the A.S.M.R. pop-up #ATTHEMOXY - credits amantha Deitch and Samantha Nandez at BFA
  • Caroline Vreeland #ATTHEMOXY - credits Samantha Deitch and Samantha Nandez at BFACaroline Vreeland #ATTHEMOXY - credits Samantha Deitch and Samantha Nandez at BFA
  • Caroline Vreeland, Lady Bunny, Bella Thorne #ATTHEMOXY - credits Samantha Deitch and Samantha Nandez at BFACaroline Vreeland, Lady Bunny, Bella Thorne #ATTHEMOXY - credits Samantha Deitch and Samantha Nandez at BFA

Gemaakt in samenwerking met Whisperlodge, exclusieve zinnenprikkelende A.S.M.R. Bedtime Story videos voor de openingsmaand van het Moxy NYC Chelsea hotel. Gemaakt door Bella Thorne en Dani Thorne (COM3T), samen met Caroline Vreeland. Met deze verhalen nemen zij de gasten van het recent geopende hotel mee op een reis die alle zintuigen stimuleren. Deze bijzondere ‘Bedtime Stories’ zijn vanaf 15 april voor één maand exclusief te luisteren en bekijken in het Moxy Chelsea.   Onder aan het artikeltje een uitleg over Autonomous Sensory Meridian Response (A.S.M.R.) wat een zintuiglijk fenomeen is waarbij kijkers prettige tintelingen voelen door specifieke visuele en auditieve triggers.

Wij waren nogal verrast door de video’s van Moxy’s NYC Chelsea ‘A.S.M.R. Bedtime Story Videos’! Of je hier nu echt bij in slaap valt? Bekijk op de volgende pagina maar eens een voorbeeld verhaaltje, wij hebben meer het idee dat je naar beneden gaat om iets te gaan eten! Dat is natuurlijk ook upselling. 😉 

A.S.M.R. Bedtime Story Videos | Gecreëerd door A.S.M.R. Spa Whisperlodge

De ‘limited edition in room’-video’s zijn gemaakt in samenwerking met A.S.M.R. Spa Whisperlodge. Deze video’s zijn de nieuwste toevoegingen aan het wereldwijde ‘Bedtime Stories’ programma van de Moxy Hotels. Hierin vinden de gasten brutale verhaaltjes van 60 seconden met als thema ‘relaxen’ om naar te luisteren in hun hotelkamer. De A.S.M.R. afleveringen worden uitgevoerd door actrice-auteur-muzikant Bella Thorne, Dani Thorne, en zanger Caroline Vreeland, die elk een zinnenprikkelend ‘Bedtime Story’ vertellen met interacties met speelse rekwisieten die hun persoonlijkheden weerspiegelen – van pizza, tot snoep, tot pailletten.

Bekijk hieronder één van de videos!

Over Moxy Hotels

Moxy Hotels is het nieuwe merk van Marriott International dat gefocusseerd is op millennials. Het debuteerde in september 2014 met de opening van het Moxy Milan. Moxy is een fris en innovatief merk dat een stijlvol ontwerp combineert met een toegankelijke service voor een betaalbare prijs. Moxy probeert reizigers te verrassen met een doordachte, pittige en leuke gastervaring.

Over Moxy Chelsea

De 349 kamers en 35 verdiepingen tellende Moxy Chelsea in New York City, is een unieke samenwerking tussen ontwerpers Yabu Pushelberg en de Rockwell Group. Moxy Chelsea is de tweede Moxy-hotel opening van Lightstone in New York, na de succesvolle lancering van Moxy Times Square. Lightstone ontwikkelt ook Moxy East Village, dat dit najaar zal openen, Moxy Lower East Side en Moxy Williamsburg, evenals Moxy-hotels in South Beach, Miami en Downtown Los Angeles.

Over Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) is gevestigd in Bethesda, Maryland, VS, en omvat een portefeuille van meer dan 7.000 hotels verdeeld over 30 toonaangevende hotelmerken verspreid over 130 landen en gebieden.

Autonomous sensory meridian response (ASMR) volgens Wikipedia

Dit is een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug (de sensory meridian response). ASMR wordt meestal als aangenaam en rustgevend ervaren en kan opgewekt worden door bepaalde visuele of auditieve prikkels, waaronder zacht gefluister, het gekraak van bepaalde voorwerpen, het geluid van bepaalde activiteiten (bijvoorbeeld een knipbeurt bij de kapper) of iemand zien tekenen. De ervaring wordt soms ook wel beschreven als een ‘orgasme van de hersenen’.

Website: Moxy Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.