Hotel voor de Gin liefhebber! Portobello Road Gin hotel

6-6-2016

In Londen zijn plannen onthuld om het Portobello Road Gin hotel te openen. Een hotel dat volledig om gin draait. Het idee komt van Portobello Road Gin, een gin distilleerderij in de Engelse hoofdstad. Het gebouw moet uiteindelijk bestaan uit een gin museum, blending room, gin-tonic bar en restaurant, shop en een aantal hotelkamers.

Portobello Road Gin hotel

De distilleerderij krijgt naast het hotel dus ook een bar waar gin’s uit houten vaten worden geschonken. Daarnaast komt er in het hotel een Spaans getint restaurant/bar gedeelte met de keuze uit maar liefst 200 verschillende soorten gin’s waarbij ze Spaanse tapas gaan serveren. Volgens het artikel op Big Hospitality kunnen gasten er ook de ‘The Ginstitute’ experience ervaren, je eigen recept gin maken en geschiedenislessen over gin volgen.

Opening gin hotel

De gin liefhebbers moeten nog even geduld hebben. Het hotel wordt naar verwachting in november van dit jaar geopend. Tot die tijd moeten we het doen met de vele andere gin bars die Londen kent.

Stay in touch

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, volg dan The Portobello Star op facebook en twitter. Wij zijn benieuwd naar de eerste foto’s.

Bron: Big Hospitallity 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.