Hotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of Horror

14-9-2021

  • Hotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of HorrorHotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of Horror
  • Hotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of HorrorHotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of Horror
  • Hotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of HorrorHotel Amerika omgetoverd tot Haunted Hotel of Horror

Het hotel dat ooit de laatste overnachting in Nederland herbergde van gasten voordat ze naar Amerika vertrokken, omarmt de Amerikaanse tradities in haar hotelconcept. Tijdens Halloween wordt Hotel Amerika daarom het Haunted Hotel of Horror. Van 28 oktober tot en met 31 oktober 2021 kunnen gasten genieten van een doodeng verblijf. Van een diner met bloederige burgers en afhakte vingerkootjes tot aan een bloedstollende ‘ghost tour’ en een angstaanjagende overnachting in de volledig tot spookhotel omgetoverde stadsvilla. Een ding is zeker: dit wordt een verblijf om niet snel te vergeten!

In juli hebben wij een artikel geschreven over Hotel Amerika wat toen compleet verbouwd is.

Leestijd: 2 minuten

Rillingen lopen over je rug

Je herkent de bistro, de lobby en de hotelkamers van Hotel Amerika straks niet meer terug. Tijdens Halloween zijn ze volledig getransformeerd en vormen het decor van het Haunted Hotel of Horror. Tijdens Halloween wordt de monumentale stadsvilla omgetoverd tot een waar spookhotel. Het restaurant biedt enkele avonden een ‘scary proeverij’, met bloederige burgers, afhakte vingerkootjes en angstaanjagende cocktails. Na het bloedstollende diner is er een speciale ‘ghost tour’ voor alle gasten. Door middel van een aantal opdrachten, die binnen én buiten het hotel plaatsvinden, kun je pas na deze tour het hotel veilig verlaten of je kamer betreden. Wie dacht dat de quarantaine voorbij was, doet in het spookhotel een schokkende ontdekking. Hier heerst geen feestelijke, maar een dodelijke sfeer. Holle oogkassen staren je aan. Rillingen lopen over je rug. Je loopt regelrecht een scene uit een horrorfilm binnen. Vergeten hotelgasten die in Hotel Amerika hun einde vonden, transformeerden deze plek tot een Haunted Hotel of Horror.

Horrorjaar

Linda Geers, Managing Director bij Hotel Amerika, zegt: “Na een horrorjaar van quarantaine en gesloten deuren vonden we het een passend idee dit thema door te trekken met Halloween. Omdat we al meer dan een eeuw verbonden zijn met Amerika, laten we ons graag inspireren hoe zij deze feestdag vieren. Amerika is vooruitstrevend als het gaat om het vieren van speciale momenten zoals babyshowers, Halloween en Thanksgiving. Deze momenten worden ook steeds groter gevierd in Nederland. We merken dat onze gasten heel leuk reageren op de mogelijkheden die we ze bieden om stil te staan bij deze bijzondere life events. Wij hebben als team in ieder geval heel veel zin in de bijzondere Halloween avond die we voor onze gasten in petto hebben.”

Overnachten als je durft

Er kan ook worden overnacht voor wie dat aandurft. Het Haunted Hotel of Horror is tot in de kamers zichtbaar. Monsters onder je bed of in de kast: misschien kom je deze wel tegen als je een kamer boekt. De speciale Halloween arrangementen zijn te boeken van donderdag 28 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021. Per avond zijn er twee diners shifts: één om 17:00 uur en één om 20:00 uur. Een hotelovernachting plus diner (exclusief dranken) reserveer je voor twee personen vanaf 230 euro. Een los diner bedraagt 55 euro exclusief dranken. De speciale ghost tour wordt aangeboden aan alle gasten.

Website: Haunted Hotel of Horror  | Hotel Amerika

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.