Hooghoudt en Kensington geven een rooftop concert

23-6-2015

De Utrechtse band Kensington en distilleerder Hooghoudt sluiten de zomer letterlijk af met een hoogtepunt. Ze geven een rooftop concert ergens op een dak in Nederland.

Rooftop concert

Het rooftop concert wordt begin september georganiseerd ter afsluiting van het festivalseizoen. Consumenten maken kans op kaarten voor deze bijzondere belevenis, door een fles Hooghoudt of een Hooghoudt-Kensington pakket te kopen bij één van de Gall & Gall winkels in Nederland. Op de Hooghoudtproducten zit een unieke code die mogelijk toegang geeft tot het concert. De actie loopt van 22 juni tot 15 augustus 2015.

Cocktailmaker

Ook via de cocktailmaker tool van gall.nl zijn 20 kaarten te winnen voor het rooftop concert van Kensington. Met de handige tool die veel weg heeft van de Gastronomixs website kun je de ideale cocktail samenstellen. Na het vinden van een cocktailrecept kun je ook suggesties indienen voor ingrediënten. Iedereen die suggesties instuurt kan naast het rooftop concert ook een Fever-Tree cocktailworkshop te winnen.

Smaakmakers

Hooghoudt is vorig jaar september een samenwerking aangegaan met de band Kensington om een brede doelgroep aan te spreken. Bekijk ook de roadmovie van Hooghoudt over deze Utrechtse talenten. Daarnaast werkt Hooghoudt sinds januari 2015 samen met jonge, gepassioneerde professionals, die ze hun Smaakmakers noemen, waaronder prijswinnende bartender Lennart Deddens. Met de Smaakmakers wil Hooghoudt inspireren en iedereen toegang geven tot bijzondere mixjes en spannende recepten. “Maar inspiratie zit in meer dan alleen een goede smaak, dat haal je ook uit gedeelde belevingen, zoals een uniek rooftop concert” aldus Niels Grootenboer, marketing manager van Hooghoudt.

Website: Hooghoudt

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.