Hints naar smaak van Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2021 via voorproefedities

9-8-2021

  • Hertog Jan Vatgerijpt

Hertog Jan presenteert op 20 september de vijfde editie van het speciaalbier Grand Prestige Vatgerijpt. Elk jaar rijpt het kroonjuweel van de Limburgse brouwer op andere, bijzondere houten vaten, waardoor de smaak van Grand Prestige Vatgerijpt steeds weer uniek is en slechts in beperkte hoeveelheid wordt gebrouwen.

Ze verklappen alvast dat Hertog Jan voor de editie van 2021 is afgereisd naar een zonnige bestemming en dat ze in verband met de populariteit nu komen met speciale voorproefedities.

Leestijd: 1 minuut

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2021

De populariteit van het Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt bier neemt ieder jaar toe. Vorig jaar was de gelimiteerde oplage binnen 30 minuten uitverkocht. Om liefhebbers langer van Grand Prestige Vatgerijpt te laten genieten, komt de brouwerij dit jubileumjaar voor het eerst met speciale voorproefedities. Deze zijn, net als Vatgerijpt, in beperkte oplage (1500 stuks) beschikbaar.

Deze vier voorproefedities bevatten, naast de klassieke Grand Prestige, hints naar de varianten van dit jaar. Zo kunnen bierliefhebbers hun zintuigen gebruiken om te raden welke vaten centraal staan en alvast genieten van de unieke smaken van de editie van dit jaar.  Ook bevatten de boxen twee tickets voor de VIP launch in de brouwerij in Arcen waar je samen met andere Voorproevers de vatgerijpte bieren als eerste mag proeven. Naast een tour door de brouwerij heb je dan de garantie om als eerste Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt 2021 te kunnen kopen. Je kunt je tot en met 11 augustus inschrijven voor de loting van de voorproefedities op hun website. In de week van 30 augustus maakt Hertog Jan de eerste twee smaken van Vatgerijpt 2021 bekend.

Website: Hertog Jan

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.