High Tea 100% suikervrij

22-3-2016

De ‘Healthy Raw Tea’ van Baker&Moore is een gezondere versie van de high tea. De high tea bestaat uit verschillende sandwiches, drankjes en zoete lekkernijen en zijn 100% suikervrij.

Een gezonde high tea

Een high tea hoeft helemaal niet ongezond te zijn, dat is wat Paul Bakker (eigenaar Baker &Moore) gedacht moet hebben toen die de ‘Healty Raw Tea’ bedacht. Een gezondere versie van de high tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep die liever geen suiker meer eet en/of kampen met een gluten of lactose allergie. De high tea is een groot succes en de aanvragen blijven volgens Paul binnenstromen bij de onderneming.

De high tea is samengesteld in samenwerking met SUE (‘SUE staat voor lekkernijen die suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, raw en vegan zijn’), en bestaat uit verschillende sandwiches, drankjes en zoete lekkernijen waarbij alles 100% suikervrij is: ‘100% natuurlijk en eten zonder schuldgevoel dus!

Naast de ‘healthy raw tea’, kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een ‘normale’ high tea. Deze is samengesteld in samenwerking met Marisca Sjerp (Winnares NET5 bakprogramma ‘’Bake My Day’’). Daarnaast biedt Baker&Moore over een grote diversiteit aan producten. Zo worden er ook sandwiches geserveerd, ontbijt, verschillende koffies, slow juices en gebak.

Baker&Moore

Baker&Moore is een ontbijt- en lunchconcept ‘met producten die waar mogelijk biologisch zijn’. De ‘Create It Yourself’-formule maakt het voor gasten mogelijk om eigen sandwich, slow juice en ontbijt samen te stellen. Begin 2015 opende de lunchroom in Rotterdam haar deuren na een succesvolle crowdfunding actie. De ambitie van Paul is om Baker&Moore binnen 5 jaar bereikbaar te maken in alle grote steden.

Website: Baker&Moore

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.