Hidden Amsterdam | De verborgen schat van MaMa Kelly onthult

4-3-2022

  • Hidden Restaurant AmsterdamHidden Restaurant Amsterdam
  • Hidden Restaurant AmsterdamHidden Restaurant Amsterdam
  • Hidden Restaurant AmsterdamHidden Restaurant Amsterdam

Hidden Amsterdam is een fine dining restaurant met een toegankelijke sfeer. Verborgen in het  Olympisch Stadion vind je hidden: een prachtig en smaakvol nieuw concept van de Rebel Horeca Groep. In het restaurant dat gevestigd is in het souterrain van MaMa Kelly staat je een onverwachte, culinaire ervaring te wachten.

Leestijd: 1 minuut

Een culinair spektakel bij Hidden Amsterdam

Op de kaart staan gerechten met een Franse basis, gecombineerd met invloeden uit diverse windstreken. Het met zorg samengestelde 5 gangen menu bestaat uit seizoensgebonden producten, varieert iedere 8 weken en kan naar wens uitgebreid worden tot maar liefst 7 gangen. Ook is een selectie van à la carte gerechten mogelijk. ”Een avondje hidden is een écht culinair spektakel. Genieten van verrassende smaken, terwijl ook de andere zintuigen geprikkeld worden”, aldus chef Marcel Heintzberger.

Het souterrain van MaMa Kelly

Wie er behoefte heeft om even volledig te ontsnappen en in de watten gelegd te worden, is bij hidden aan het juiste adres. Het interieur kent een intieme setting en biedt plaats voor 40 couverts. Met een ongedwongen sfeer en ervaren personeel, zonder in te leveren op uitstraling, kun je bij hidden voor verschillende gelegenheden terecht. Medeoprichter Singha Witteman van Rebel Horeca Groep, dat zich met 10 restaurants heeft ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen de horeca, kwam op het idee: ”Het souterrain van MaMa Kelly is een waanzinnige plek met een spectaculair uitzicht. Wij voelden altijd al dat dit een bijzonder stukje Amsterdam was wat meer aandacht verdient. Met hidden en de prachtige keuken vallen deze stukjes keurig op z’n plaats.”

Op donderdag 3 maart vond de officiële opening plaats, waar een select gezelschap als eerst mocht genieten van een uitgebreid diner. Restaurant hidden is vanaf nu 5 dagen per week, van dinsdag tot en met zaterdag, geopend voor diner. Reserveren kan via hun website.

Website: Hidden Amsterdam.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.