Hash Kitchen | Build-your-own Bloody Mary bar

27-6-2019

  • ID 136900627 © Alexpro9500 Dreamstime.com ht

Brunchen of lunchen met alleen een ‘Bloody Mary’? Dit kan en gebeurt in Scottsdale, Chandler en  Phoenix in de staat Arizona (Amerika). De restaurants van Hash Kitchen hebben namelijk allemaal een build-your-own Bloody Mary bar. Gasten die in één van de vier restaurants één van hun legendarische ‘Bigh Hash Bloody Mary’ van 1 liter bestellen, kunnen ook gebruik maken van de BYOBM Bar met meer dan 40 verschillende toppings naar wens.

Initiatieven als een build-your-own Bloody Mary bar met meer dan 40 verschillende toppings zorgen hoe dan ook voor extra aandacht voor je zaak. Zowel van media als van alle sociale media posts van gasten.

Build-your-own Bloody Mary bar

Je kunt werkelijk waar alle kanten op als het gaat om het decoreren van je cocktail. Denk aan klassieke opties als bacon en selderij maar ook aan gefrituurde ravioli, gehaktballen, oesters, pittige mango, eieren, blauwe kaas, olijven en zo ongeveer elke andere groente. Delish, een Amerikaanse food website, ging op bezoek bij Hash Kitchen en maakte een video met daarin het uitgebreide assortiment aan toppings. Liefhebbers van Instagram kunnen hier (ook letterlijk) hun ei kwijt met het maken van de Bloody Mary en hiervan foto’s maken, zelfs voor een muur die is gemaakt voor ‘Gramming’. Daarnaast kun je het ‘boozy’ ontbijt, lunch of brunch afsluiten met een ‘Boozy Cereal Flight’, bekijk het in de video van Delish.

Overig menu

Wie geen zin heeft in alcohol is natuurlijk ook van harte welkom voor een ontbijt, lunch of brunch. Er is een redelijk uitgebreide menukaart met diverse ontbijtgerechten, denk aan pannenkoeken, yoghurt bowls, wentelteefjes en eiergerechten. Voor later op de dag kun je ook kiezen uit sandwiches, salades en burgers.

 

Website: Hash Kitchen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.