Hard Rock Café Amsterdam | Buitenspelen en burgers eten

14-6-2017

Buitenspelen en burgers eten: dubbel feest vandaag bij het Hard Rock Café in Amsterdam. Ter ere van haar 46ste verjaardag kunnen gasten tussen 11.00 en 12.00 langskomen om een ‘Local Legendary Burger’ te proeven voor slechts 71 cent per stuk. Omdat de verjaardag samen valt met Nationale Buitenspeeldag organiseert het café leuke buitenactiviteiten voor kinderen, zoals koekhappen met de befaamde Hard Rock brownies en het laten zetten van glittertattoos.

Buitenspelen en burgers eten

Was je al van plan om eropuit te gaan met de kinderen maar heb je nog geen leuke locatie op het oog? Stop met zoeken, het Hard Rock Café is waar je naartoe moet! Niet alleen kinderen kunnen hier lekker hun gang gaan gedurende de dag, ook als volwassene kom je aan je trekken met burger voor € 0,71 cent. De symbolische prijs van 71 cent voor de burgers is een eerbetoon aan de opening van het allereerste Hard Rock filiaal in 1971 in Londen. Inmiddels zijn er 175 cafes wereldwijd. Claire Skudder, Marketing Manager van het Hard Rock Cafe in Amsterdam, licht hun traktatie van aanstaande woensdag toe: “We hopen dat er veel lokale fans met hun kinderen langskomen op onze verjaardag. We zijn namelijk heel blij dat we hier in Amsterdam zo goed worden ontvangen en willen graag iets terug doen voor haar inwoners!”

Iedereen is welkom vanmiddag op het Max Eeuweplein 57-61 in Amsterdam. Vanaf 10.00 uur beginnen de eerste festiviteiten met een koekhapwedstrijd waarna er tot vijf uur ’s middags genoeg te beleven is. Ben je toevallig ook nog jarig vandaag? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee en ontvang de burger gratis.

Website: Hard Rock

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.