The Happy Pig Pancake Shop

20-3-2015

The Happy Pig Pancake Shop is een unieke winkel in hartje Amsterdam. In de winkel worden onder andere pannenkoeken & Belgische wafels gemaakt van gecertificeerde biologische ingrediënten, die vers worden klaargemaakt.

The Happy Pig Pancake Shop: winkel met eetbar

In de winkel maken ze ouderwets goede Nederlandse pannenkoeken en Belgische wafels met heerlijke vullingen en toppings. De focus ligt op gecertificeerde biologische ingrediënten. Koks staan je gerecht voor je neus klaar te maken. Naast de pannenkoeken en wafels serveren ze ook biologische koffie, thee, chai latte, warme chocolademelk en verse jus d’orange. Ze hebben een eetbar, en als het mooi weer is, kun je op één van de banken buiten zitten. Natuurlijk kun je de pannenkoek ook meenemen. In de winkel vind je biologische snacks, drankjes, koffie, honing en chocolade.

The Happy Pig Pancake Shop in Amsterdam

Andrea Steinmetz, eigenaresse van The Happy Pig Shop in de Rosmarijnsteeg in Amsterdam, geeft aan dat het lekker druk is sinds de opening in oktober vorig jaar. Ze heeft vooral gemerkt dat reviews op Tripadvisor veel effect hebben op de aanloop. Op haar website is nu ook een button van Tripadvisor geplaatst:

Bravo: ‘The Happy Pig Pancake Shop Amsterdam rated “excellent” by 25 travellers’.

Armand Sol de invloed van TripAdvisor recent ook ervaren, hij schreef er deze blog over. Inspiratie: Is jouw bedrijf dus gevestigd in een omgeving waar veel internationale gasten komen, zorg dan dat er goede reviews op TripAdvisor worden geschreven. Een vriendelijk verzoekje voor een review of een bordje met een leuke tekst in je bedrijf kunnen zorgen voor nieuwe gasten.

Website: The Happy Pig Pancake Shop

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.