Hamburglar gaat op pad voor ‘America’s Most Wanted Burgers’

2-2-2024

  • Hamburglar hits the road in the USAHamburglar hits the road in the USA
  • The Burger Warmer console in the Burgercuda of the HamburglarThe Burger Warmer console in the Burgercuda of the Hamburglar

In Amerika kennen fans van McDonald’s de verhalen over de Hamburglar, die altijd op pad is om hamburgers te stelen. Op dit moment kan je zijn Burgercuda, de getaway auto, spotten en de code scannen waarmee je prijzen kunt winnen.

Leestijd 2 minuten

Hamburglar is dol op de nieuwe klassieke burgers in de USA

Met behulp van de aangepaste 1970 Plymouth Barracuda baant Hamburglar zich een weg van kust naar kust in een poging de ultieme hamburgerdiefstal te plegen. Dat is waar fans om de hoek komen kijken: spot de auto en scan de code van het voertuig om beloond te worden met een Arch Card – plus Hamburglar-geïnspireerde swag* – zodat je de heerlijke nieuwe hamburgers bij je plaatselijke McDonald’s kunt proberen (voordat de Hamburglar dat doet). En of je onze ondeugende vriend nu ziet of niet, fans kunnen meedoen om een jaar lang GRATIS McDonald’s hamburgers te winnen door SpotHamburglar.com** te bezoeken.

Vorig jaar begon McDonald’s met de introductie van hun sappigste en lekkerste klassieke burgers ooit – met perfect gesmolten kaas, nieuwe zachte, luchtige broodjes en een sappigere smaak door witte uien toe te voegen aan de burgers terwijl ze nog op de grill liggen. Deze burgers zijn nu verkrijgbaar in alle restaurants in de USA.

“McDonald’s serveert heerlijke hamburgers, maar als we de kans krijgen om het beste nog beter te maken, grijpen we die kans”, aldus Tariq Hassan, Chief Marketing and Customer Experience Officer bij McDonald’s. “Het is geen verrassing dat deze veranderingen de aandacht heeft getrokken bij onze grootste hamburgerfan – de Hamburglar. We zijn verheugd dat fans mee kunnen doen met de pret als ze op zoek gaan naar hem tijdens zijn tocht om hamburgers te stelen. Je weet nooit waar hij de volgende keer opduikt.”

Hoe herken je de Burgercuda?

De Burgercuda helpt Hamburglar misschien om niet gepakt te worden tijdens zijn hamburgerovervallen, maar het maakt het voor fans ook makkelijker dan ooit om hem te spotten. De aangepaste auto heeft:

  • Hamburglar’s iconische uiterlijk: Zijn kenmerkende zwart-witte strepen zijn te zien in het interieur en exterieur van de auto, samen met zijn logo op de hoofdsteunen en rode details.
  • Hamburger-liefhebbende details: De vluchtauto heeft broodjesachtige wieldoppen, een reservewiel vermomd als een gigantische cheeseburger en een verborgen hamburgerwarmer in de middenconsole om ervoor te zorgen dat zijn voorraad perfect heet, sappig en smakelijk blijft.
  • RBL RBL: Hamburglar’s kenmerkende slagzin is te zien op de motorkap en kentekenplaat.

* Tijdelijk beschikbaar, tot voorraad op is

** Hamburglar Watch Sweepstakes bij McDonald’s (“Sweepstakes”): GEEN AANKOOP NODIG OM MEE TE DOEN/EEN PRIJS TE WINNEN. EEN AANKOOP VERHOOGT DE WINKANSEN NIET. Deelnameperiode begint op 1/29/24 om 12:00:00 Eastern Time (“ET”) en eindigt om 23:59:59 ET op 25/25/24. Open voor personen die woonachtig zijn in een van de 50 V.S./DC en 16+ zijn. Ongeldig waar verboden. Eén deelname en één prijs per persoon. Om deel te nemen, ga naar SpotHamburglar.com. Zie de Officiële Regels voor volledige deelname/prijzen/ARV’s/prijsclaim en andere details. Er zijn 4 prijzen beschikbaar; ARV: $1.188,57 per stuk. De kans om een prijs te winnen hangt af van het aantal geldige inschrijvingen. Sponsor: McDonald’s USA, LLC, 110 N. Carpenter St., Chicago, IL 60607-2101.

We hebben al eerder over de Hamburglar geschreven in onze trends in het kort week 16 in 2023 hebben gespot.

Website: Hamburglar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.