Grootste indoor pretpark van de wereld opent in Dubai

25-8-2016

In Dubai opent eind augustus het grootste indoor pretpark van de wereld: IMG Worlds Of Adventure. Het volledig overdekte park bestaat uit 28 voetbalvelden (ter vergelijking, de Efteling bestaat uit 144 voetbalvelden) met onder meer 17 achtbanen, een bioscoop en live shows.

Grootste indoor pretpark van de wereld

Het IMG Worlds Of Adventure in Dubai opent op 31 augustus zijn deuren en is dan direct het grootste indoor pretpark van de wereld. Bezoekers kunnen terecht in 4 gedeeltes (Marvel Zone, Cartoon Network, Lost Valley en IMG Boulevard) voor de verschillende attracties. Voor een pauze tussen de achtbanen door kan één van de 16 restaurants of 12 food kiosken bezocht worden.

Goedkoop is een bezoekje aan het pretpark niet. Kinderen betalen maar liefst € 60,= om binnen te komen, een volwassenen ticket is twaalf euro duurder. De verwachting is dat er zo’n 10.000 bezoekers per dag naar het park toe zullen komen. Het pretpark moet ook in de bloedhete zomermaanden toeristen naar Dubai trekken en de inwoners van Dubai een plek geven om af te koelen.

Website: IMG Worlds Of Adventure

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.