Grootste hotelspa van Zwitserland geopend | De Alpine Spa van het Bürgenstock Resort aan het Vierwoudstrekenmeer

23-11-2017

  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa
  • Alpine Spa

Op 6 november 2017 is de grootste alpine wellnesshotel-spa van Zwitserland geopend in het Bürgenstock Resort, aan het Vierwoudstrekenmeer van Luzern. Echt een spa voor wellness liefhebbers! Zwemmen met een prachtig uitzicht op het meer en de met sneeuw bedekte Alpen, deze zwembaden zijn zelfs gevuld met water uit dit meer! Bekijk de afbeeldingen hierboven maar eens en zie hoe de spa harmonieert met de omgeving. De Alpine Spa is uniek in zijn grootte en variëteit, het heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Een moderne spa binnen en buiten, direct naast het 5-sterren resort Bürgenstock, die een overdekte verbinding heeft via een skywalk.

Grootste spahotel van het hotel in Zwitserland | De Alpine Spa

De Alpine Spa heeft 4 binnen- en buitenzwembaden (met temperaturen variërend tussen 10°C en een maximum van 40°C), een uitgebreide sauna landschap, zout- en Kneipp-baden, ontspanningsruimten en zonneterrassen (met hetzelfde uitzicht op het meer en bergen), een complete ladies’ spa, een restaurant, 15 massage- en behandelkamers, 3 privé-spa’s met panoramische sauna en stoombad, poolbar, kapsalons, fitnesspark met yoga- en Pilates-studio, solariums en een kinderclub met kinderopvang. De spa strekt zich uit over 3 verdiepingen en is omgeven door een historische tuin met een grote verscheidenheid aan planten. De gebruikte materialen zijn voornamelijk eiken, kalksteen, marmer, maar ook glas en brons. Zes houtkachels creëren een gezellige sfeer. De spa is geopend van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en toegang is inbegrepen in de kamerprijs voor hotelgasten. Sinds augustus 2017 biedt het Bürgenstock Resort tal van arrangementen met boot en kabelbaan aan, hun nieuwe aanbod is de ‘Alpine Spa delight’. Dit omvat een aankomst en retour per boot en kabelbaan, toegang tot de Alpine Spa en kortingen op massages en behandelingen.

Het Bürgenstock Resort Vierwoudstrekenmeer

Dit resort maakt deel uit van de Bürgenstock Selection, gevestigd in Zug, Zwitserland. Het Bürgenstock Resort bestaat uit 4 hotels van drie- tot vijfsterren superior, met 383 kamers en suites, een gezondheids- en medisch centrum, 12 restaurants en bars, 67 residentie-suites en een breed scala aan recreatieve activiteiten. De portfolio van de ‘Selection’ bestaat uit het Bürgenstock Resort Vierwoudstrekenmeer, het Schweizerhof Hotel & Spa Bern (99 kamers) en het Royal Savoy Hotel & Spa Lausanne (196 kamers).

Inspiratie

In juni publiceerden we het Nationaal Saunabezoekers onderzoek en we denken dat een bezoek aan deze spa mening eigenaar en medewerkers van spa’s van over de hele wereld zal inspireren! Zo vinden wij het opvallend dat de Alpine Spa ook kinderopvang aanbiedt. Voor degenen die graag een bijzondere spa bezoeken: je hebt een nieuwe bestemming wanneer je naar de Alpen reist, Luzern!

Website: The Alpine Spa

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.