Groepsmenu’s beheren met Menukiezen.nl | Gemak en flexibiliteit voorop

3-5-2024

  • Managing group menus with Menukiezen.nlManaging group menus with Menukiezen.nl
  • Managing group menus with Menukiezen.nlManaging group menus with Menukiezen.nl

In de horeca waar efficiëntie en klanttevredenheid essentieel zijn, biedt Menukiezen.nl een tool voor het stroomlijnen van groepsmenu’s. Hun oplossing ondersteunt restaurants, cafés en cateraars bij het voldoen aan de uiteenlopende verwachtingen van grote groepen gasten. Restaurant leveren de deel-link met de gast zodat zij deze kunnen delen met de groep mensen die komen eten. Een aantal restaurants hebben nu bijvoorbeeld 3 tot 4 menu’s vast in het systeem staan. Degene die het etentje organiseert kiest het menu en deelt de link met zijn of haar gasten. Voor het restaurant is het slechts  1 druk op de knop. Soort datumprikker maar dan voor de menu keuze!

Leestijd: 2 minuten

Gebruikersfeedback | Duidelijk overzicht en gebruiksgemak

Volgens feedback van gebruikers biedt Menukiezen.nl aanzienlijke voordelen voor keukenpersoneel en bediening. Het systeem zorgt voor een helder overzicht van het groepsmenu, wat resulteert in een efficiëntere keukenoperatie en een geïnformeerde bediening. Dit leidt tot snellere service en verbeterde communicatie, essentieel voor het efficiënt bedienen van grote groepen.

Menukiezen.nl houdt ook rekening met allergieën en dieetwensen bij groepen

Menukiezen.nl vereenvoudigt het aanpassen van groepsmenu’s om rekening te houden met allergieën en specifieke dieetwensen. Dit snelle aanpassingsvermogen is cruciaal voor het veilig en tevredenstellen van alle gasten binnen een groep, en verhoogt de klanttevredenheid doordat iedereen ziet dat zijn of haar behoeften serieus genomen worden.

Voedselverspilling verminderen

Deze tool helpt ook voedselverspilling te verminderen, een kritiek punt in de horeca. Door nauwkeurige aanpassingen aan het groepsmenu op basis van real-time feedback en aanmeldingen, kunnen keukens hun voorraden beter beheren en precies bereiden wat nodig is voor de groep. Dit resulteert in minder overtollig voedsel en draagt bij aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Menu beheren

Via een overzichtelijk pagina kan je alle aangemaakte en lopende menu’s bekijken en beheren. Hier kan je ook gemakkelijk een kopie van een bestaand menu maken. En deze met een nieuwe groep delen zodat je niet elke keer een menu moet samen stellen. Je kunt een aantal vaste menu’s maken, waar groepen uit kunnen kiezen. Waarna je de link kunt delen met een duidelijk overzicht.

Menukiezen.nl

Menukiezen.nl is niet alleen een tool voor het beheer van individuele menu’s; het is een partner voor elke horecaonderneming die groepen efficiënt en verantwoordelijk wil bedienen. De tool biedt niet alleen een verbeterd overzicht en aanpassingsflexibiliteit voor groepsmenu’s, maar helpt ook bij het nakomen van dieetwensen en het verminderen van voedselverspilling. Op hun website laten ze zien hoe Menukiezen.nl het beheren van groepsmenu’s in je horecabedrijf kan transformeren en versimpelen. Je kan 1 menu gratis aanmaken en gebruiken met alle toepassingen en updates. Om meerdere menu’s te maken en te beheren vragen zij €7,50 per maand of €69,- euro per jaar.

Website: Menukiezen.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.