greet by Accor | Met ‘Pure rooms’ en ‘Pop rooms’

7-10-2019

  • greet hotel Beaune - new concept by Accor
  • greet hotel Beaune - new concept by Accor
  • greet hotel Beaune - new concept by Accor
  • greet hotel Beaune - new concept by Accor

Accor introduceert een nieuw alternatief budget hotel. Hun concept ‘greet’ moet een weerspiegeling zijn van de verplichtingen die de groep is aangegaan ten aanzien van lokale betrokkenheid en een antwoord bieden op de nieuwe gastverwachtingen met betrekking tot duurzaam toerisme. Verwacht, upcycled meubels afkomstig van rommelmarkten, zoals een glazen potje dat als bedlamp wordt gebruikt, verse, eenvoudige en lokale producten en een vriendelijke, unieke sfeer.

Het eerste hotel van dit merk, het greet hotel Beaune opende afgelopen april haar deuren. Het concept is gebaseerd op een ‘community’-gevoel, betrokkenheid en geen standaardisatie. Maar volgens Accor is greet niet alleen een budget merk. De naam symboliseert verwelkomen, ontmoeten en vieren. Ofwel: delen – momenten, verhalen en ervaringen.

Na het greet Hotel Beaune zijn nieuwe openingen gepland in Marseille (St Charles & Airport), Lyon Perrache, Parijs, St Witz, Rennes, Bourges ofwel Saint-Germain-en-Laye. Het merk wil snel uitbreiden op verschillende bestemmingen binnen Europa, waarvan het 1e adres al gepland is in Darmstadt (Duitsland). De ambitie: 300 hotels openen in Europa tegen 2030. We zijn benieuwd wanneer het eerste hotel van dit concept in Nederland opent!

greet by Accor | Hotels met lokale betrokkenheid en gericht op wat er echt toe doet

Accor heeft het concept gebaseerd op de veranderende verwachtingen van reizigers, meer authenticiteit en rekening houden met het milieuoverwegingen. Reizen via het concept ‘greet’ betekent mensen, plaatsen en dingen een tweede kans geven en een positieve impact hebben op de omgeving. Met meubels en decor rechtstreeks afkomstig van garageverkopen, lokale ontwerpers en liefdadigheidswinkels, is ‘greet’ helemaal in de trend en in lijn met de circulaire economie, dat een ontwerpfilosofie weerspiegelt van ‘minder is meer’. Gasten worden ontvangen door ‘greeters’, vriendelijke en gastvrije teams.

‘Pure rooms’ en ‘Pop rooms’

Reizigers kunnen binnen het ‘greet’ concept genieten van 2 soorten kamers met innovatieve ontwerpen: ‘Pure rooms’ en ‘Pop rooms’. De Pure-kamers gaan terug naar de basis. Met hun minimalistisch ontwerp bieden ze alle benodigdheden die nodig zijn voor een comfortabele nachtrust. De ‘Pop rooms’- zijn wat ruimer en hebben een kleurrijker ontwerp met ongewone decoratieve items uit bijvoorbeeld garageverkopen, wat elke kamer zijn eigen unieke en gastvrije karakter geeft. Ten slotte zijn er voor diegenen die liever als groep reizen, ook familiekamers voor groepen van 4 tot 6 personen beschikbaar. Wat betreft de F&B kun je bij ‘greet’ verse en lokale producten verwachten waarvan je kunt genieten aan de gemeenschappelijke tafel, zittend aan de ‘greet’ bar, in de lobby of op het terras.

greet Hotel Beaune

Het eerste hotel van het merk, het greet Hotel Beaune opende afgelopen april zijn deuren in het hart van de Bourgogne. Het hotel met 52 kamers ligt in een bosrijk park en is volledig gerenoveerd. Met een openlucht zwembad, tafeltennis, jeu de boules baan en speeltuin.

Website: greet

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.