Great Scotland Yard hotel in Londen | Gaat 7 september open met ‘Grand Unlocking’

1-9-2020

  • Great Scotland Yard hotel in London
  • The 40 Elephants, the destination bar of the Great Scotland Yard hotel in London
  • Great Scotland Yard hotel in London

The Great Scotland Yard hotel, onderdeel van The Unbound Collection by Hyatt, behoort tot de top 5* hotels van Londen en heeft aangekondigd om te heropenen met een ‘Grand Unlocking’ op maandag 7 september. Het hotel is gelegen in Westminster. De heropening van het hotel valt samen met de lancering van een nieuw seizoensgebonden snackmenu naast het kenmerkende cocktailmenu in hun bar The 40 Elephants. De bar in het hart van het hotel zal gedurende het hele jaar open zijn voor zowel gasten als het publiek.

Bar ‘The 40 Elephants’ in het hart van The Great Scotland Yard hotel

Met een naam gebaseerd op het volledig vrouwelijke misdaadsyndicaat van Londen, heeft de bar The Forty Elephants, meer dan één verhaal te vertellen. Niet alleen door de details van het interieurontwerp, maar ook door een creatieve cocktailkaart met drankjes geserveerd uit kristallen karaffen en cocktails op basis van de bendeleden met intrigerende ingrediënten die net zo moeilijk te vinden zijn als de ‘Queens’ van het syndicaat.

Wanneer het Great Scotland Yard hotel op 7 september weer opengaat worden de gasten verwelkomd met een nieuwe ervaring, waarbij zowel gasten als bezoekers meer controle krijgen over hun aanwezigheid in het hotel en zich kunnen richten op een meer holistisch gevoel van welzijn vanaf het pre-arrival contact tot aan het uitchecken. Elke ruimte heeft een nieuwe sfeer gekregen met de juiste balans tussen verbinding en ruimte.

Samenwerking met ‘mediation app Headspace’

Het hotelteam, geleid door General Manager Sholto Smith, zal ook twee aanvullende programma’s introduceren om het welzijn van de gasten te verbeteren. De eerste is een nieuwe samenwerking met mediation-app Headspace, waarmee gasten via de World of Hyatt-app toegang krijgen tot mindfulness-oefeningen en geleide meditaties. Het tweede initiatief betreft het introduceren van meer flexibiliteit voor hotelgast op het gebied van de mogelijkheden om een hapje te eten en iets te drinken in het hotel. Het team is van plan roomservicemenu’s op elkaar af te stemmen – om ervoor te zorgen dat, wanneer ze volledig geopend zijn, gasten ook in het comfort van hun eigen kamer kunnen genieten van de maaltijden van The Yard en cocktails van The 40 Elephants.

Bovendien heeft het Great Scotland Yard hotel bevestigd dat een reeks maatregelen zal worden genomen in lijn met de ‘Covid-19 Secure Workplace Guidelines’ van de Britse overheid. Deze omvatten verbeterde schoonmaak van kamers en een speciaal huishoudteam dat is aangesteld om ervoor te zorgen dat zowel gasten als bezoekers zich veilig en comfortabel voelen in de openbare ruimtes in het hele hotel.

Website: Great Scotland Yard hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.