Gratis app van Hospitality tech firm Criton waarmee hoteliers tijdens COVID-19 contactmomenten kunnen verminderen

12-5-2020

  • Criton offers free appCriton offers free app
  • Criton offers free appCriton offers free app
  • The team behind CritonThe team behind Criton

Hospitality tech firm Criton is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van luxe digitale technologie. Momenteel bieden zij hun ‘guest engagement’ platform tot 2021 volledig gratis en zonder verplichtingen aan. Hoteliers die Criton gebruiken, kunnen de contactmomenten met hun gasten verminderen en de gezondheid van gasten beschermen door hun gastinformatie te digitaliseren waardoor hun gasten alles wat ze nodig hebben op hun eigen telefoon kunnen bekijken.

Hospitality tech firm Criton en hun gratis app

Criton stelt hotels in staat om de ‘guest journey’ te digitaliseren, contactmomenten te verminderen en de veiligheid van gasten voorop te stellen met hun eigen gast-app. “Het is verschrikkelijk om de impact van COVID-19 op de horecasector en alle fantastische mensen die erin werken te zien”, zegt Julie Grieve, oprichter en CEO van Criton. “Aangezien ik in de horeca heb gewerkt, begrijp ik de uitdagingen waarmee hotels worden geconfronteerd en met het hele team van Criton hebben we besloten om onze bedrijfstak te ondersteunen met een gratis tool die hoteliers kunnen ondersteunen met het overwinnen van de uitdagingen van sociale afstand en de hernieuwde angst van gasten om oppervlakken aan te raken in openbare ruimtes. ”

“Gezondheid, hygiëne en veiligheid zijn nu de topprioriteit van gasten en ons platform, dat gasten de keuze biedt voor een volledig digitale ‘guest journey’, helpt hoteleigenaren gasten te verzekeren dat ze alle nodige maatregelen nemen. Met Criton kunnen hoteleigenaren het aantal contactmomenten verminderen, de reis van de gast in het hotel doorlopen en op hun eigen app op de gast haar of zijn telefoon alles aan te bieden, wel zo hygiënisch! De vraag naar ons product van hotels over de hele wereld is de afgelopen periode exponentieel toegenomen en ik verheug me erop dat wij de branche kunnen ondersteunen, zodat hoteliers, zodra de vraag terugkeert, over alle middelen beschikken die ze nodig hebben om hun gasten verantwoordelijk te ontvangen.”

Bekijk hoe het systeem werkt: (de tekst gaat verder onder de video)

 

Het gratis product dat door Criton wordt aangeboden, bevat een geavanceerde app die kan worden aangepast aan je huisstijl en die geschikt is voor onafhankelijke hotels, hotelketens of serviceappartementen. De app bevat informatie over het pand, kamers en aanwezige faciliteiten, evenals links voor directe boekingen, contact- en wifi-informatie, links naar sociale media, aanbiedingen, menu’s, lokale aanbevelingen en meer. Alles kan makkelijk worden bijgewerkt als en wanneer de situatie verandert.

De extra integratie mogelijkheden van Criton zijn niet inbegrepen in het aanbod, maar ze kunnen op elk moment worden toegevoegd. Je kunt hiermee bijvoorbeeld gasten bereiken met op locatie gebaseerde pushmeldingen, via de app laten inchecken, een digitale deursleutel aanbieden of een berichten- en bestelplatform en een loyaliteitsprogramma installeren. Geavanceerde analyses van de voorkeuren en het gedrag van gasten kunnen ook aan het basisproduct worden toegevoegd.

Over Criton

Criton is een bekroonde technologieprovider die hotels en serviceappartementen in staat stelt om hun gastinformatie te digitaliseren en technologie voor alle gasten in te zetten waardoor deze beschikken over een geavanceerde mobiele app die gasten op hun eigen telefoon kunnen gebruiken. Criton helpt hotels de gastervaring te verbeteren, de operationele efficiëntie te verhogen en de omzet en loyaliteit te vergroten. Julie Grieve, oprichter en CEO, regelde in november 2017 een investering van £ 5 miljoen.

Awards en erkenningen:

  • Criton in Skift’s Top Travel Startups in 2019
  • Criton won de beste technologieleverancier bij de Travolution Awards 2018 en werd geprezen voor het beste gebruik van de mobiele mogelijkheden.
  • Criton won de Industry Breakthrough and Innovation Award bij de ASAP Awards 2018.
  • Julie Grieve, oprichter en CEO, won de prestigieuze HOSPACE 2017 Best Entrepreneur Award.

Website: Criton

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.