Grappig ‘klein gastvrij gebaar’ | Hotel Le Royal in Luxemburg stad

22-10-2018

  • Hotel Le RoyalHotel Le Royal
  • Hotel Le RoyalHotel Le Royal
  • Hotel Le RoyalHotel Le Royal

Iedereen die horecatrends volgt weet dat wij graag inspireren op het gebied van ‘kleine gastvrije gebaren’. Recent hebben we weer zo’n mooi klein gebaar gespot dat hotels in Nederland in de laatste maanden van het jaar ook kunnen inspireren. Het hotel Le Royal in Luxemburg stad heeft een bijzonder chocolaatje op het nachtkastje liggen na de turndown service!

Wat kan je met deze inspiratie van Hotel Le Royal?

Het hotel Le Royal dat gelegen is vlakbij het stadscentrum en alle bankkantoren, legt deze 1 euro chocolademunt neer tijdens de turndown service. Grappig om dit te doen in een financieel district van een stad! De ene zijde is bedrukt als 1 euro stuk, op de achterkant prijkt de naam van het hotel.

Met de Sinterklaasperiode is het redelijk ‘Zwarte, Gekleurde, Witte Piet’-neutraal om je gasten ’s avonds te verrassen met een chocolademuntje op het nachtkussen! Maak er een mooi kaartje bij met een klein gedichtje erop waarin je je gasten welterusten wenst. Mocht je kinderen als gasten hebben in de periode van Sinterklaas, leg er dan een worteltje bij en laat ze hun schoen buiten de kamer zetten! 😉 Een gebaar dat het hele gezin niet gauw zal vergeten!

Indien je buitenlandse gasten hebt is het leuk om in gedichtvorm een stukje uitleg te geven over ons Sinterklaasfeest op het kaartje!

Doe jij iets bijzonders rond de Sinterklaas periode en wil je collega horecaondernemers inspireren? Laat het ons dan weten!

Over hotel Le Royal

Hotel Le Royal in Luxemburg is onderdeel van de keten Le Royal Hotels & Resorts en is lid van de Leading Hotels of the World. Het ligt centraal in Luxemburg stad en heeft 210 kamers en suites. Daarnaast heeft het een Piano Bar, restaurant Amélys, fine dining restaurant La Pomme Cannelle en ‘The Club Santé’, hun spa.

Website: Hotel Le Royal

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.