Grand Resort Bad Ragaz onderdeel van Bad RagARTz

21-7-2015

Grand Resort Bad Ragaz is onderdeel van Bad RagARTz. In en rondom het hotel speelt een deel van de beeldententoonstelling zich af.

Het Zwitserse plaatsje Bad Ragaz heet van 9 mei tot 1 november 2015 Bad RagARTz, dit naar aanleiding van Europa’s grootste openlucht beeldententoonstelling. Het Grand Resort Bad Ragaz is met hun park één van de middelpunten van tentoonstelling. Als je meer wilt weten over de beeldententoonstelling BadRagARTz kun je ook de afbeeldingen in Google eens checken. Veel liefhebbers hebben prachtige foto’s op het web gezet.

De Zuilen van Grand Resort Bad Ragaz

Grand Resort Bad Ragaz heeft een uitgebreid park waar veel beelden tijdens BadRagARTz in worden tentoongesteld. Tijdens de tentoonstelling zijn de beelden van internationale kunstenaars uit 13 verschillende landen te zien waaronder werken van David Bill, Robert Indermaur, Igor Mitoraj, Werner Pokorny en Sophia Vari. Ook de zuilen voor één van de hotels zijn onderdeel van de tentoonstelling. Een mooie manier om een zuilenreeks meer uitstraling te geven! Daarnaast hebben ze ook in het hotel een aantal sculpturen geplaatst, onder andere rondom de trap in de entree.

Over Grand Resort Bad Ragaz

Het resort is lid van Leading Hotels of the World and Leading Spa’s of the world en ligt midden in het dorp Bad Ragaz. Het resort ligt 4 mijl van de Tamina gorge, waar de dokter en scheikundige Paracelsus de helende kracht van het Bad Ragaz bronwater ontdekte in de zestiende eeuw. Het resort bestaat uit 2 hotels; Grand Hotel Quellenhof & Spa Suites en Grand Hotel Hof Ragaz. Het resort heeft een wellness centrum van 12.800 vierkante meter, één van de grootste in Europa. Daarnaast bieden zij hotelkamers waar je onder begeleiding van artsen kunt herstellen na een ziekenhuisopname.

Website: Grand Resort Bad Ragaz

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.