Grand Hotel Portals Nous 5* | Designer hotel alleen voor volwassenen

15-8-2017

Op Mallorca in Spanje is het eerste hotel van ‘The Grand Collection’ van IBEROSTAR geopend. Het Grand Hotel Portals Nous is gevestigd op één van de meest exclusieve plekken van het eiland, heeft vijf unieke thema suites en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Daarnaast zorgt de butlerservice ervoor dat gasten niets tekort komen tijdens hun verblijf.

Grand Hotel Portals Nous

Grand Hotel Portals Nous heeft 66 kamers waaronder vier penthouses met privé terras en jacuzzi. Daarnaast zijn er vijf thema suites beschikbaar die ontworpen zijn door de Nederlander Marcel Wanders. Twee van deze suites zijn de Naughty Suites, voor iedereen die hun stoutste fantasieën tot leven willen laten komen. De derde suite genaamd de Stargazer Suite geeft gasten het idee dat ze een avontuur door de ruimte beleven. Nummer vier is de Games Suite, waar je onder andere kunt pinballen en tafelvoetballen op je kamer en de laatste suite is de Spa Suite, ideaal wanneer je volledig tot rust wilt komen. Om constant te voldoen aan de 5* hotel standards, maakt Grand Hotel Portals Nous onder meer gebruik van de butlerservice aanbevolen door het prestigieuze British Butlers Guild.

Dat het hotel aandacht heeft voor de allerkleinste details blijkt ook uit de gastronomische opties die zij aanbieden. Op vier plekken in het hotel kunnen gasten terecht voor eten en drinken, zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Daaronder vallen het Astir Gourmet Restaurant, de Selini Lobby Bar en de Dom Perignon Champagne Bar. Ook kan het hotel bij elk restaurant op het eiland voor een tafel zorgen, regelen ze een personal shopper voor je en kun je zelfs last minute een privé helikopter of boot huren. Niets is te gek.

Bron: Business Wire

Website: IBEROSTAR

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.