Gopuff gaat ‘essentials on-the-go’ aanbieden in de Hyatt Place hotels

31-8-2021

  • Essentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place HotelsEssentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place Hotels
  • Essentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place HotelsEssentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place Hotels
  • Essentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place HotelsEssentials on-the-go by GoPuff at Hyatt Place Hotels

Hyatt Hotels Corporation heeft recent de samenwerking aangekondigd van Hyatt Place en Gopuff, een go-to platform voor dagelijkse behoeften van consumenten, zoals drankjes, snacks, medicijnen, producten voor thuis, producten voor baby’s en nog veel meer, waaronder alcohol in geselecteerde markten.

In het kort: klanten kunnen eenvoudig de QR-code scannen die in hun kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn geplaatst om artikelen te bestellen in de categorieën van Gopuff zoals reisbenodigdheden, spa benodigdheden, lekkers voor filmavonden, kantoor onderweg en meer. De online bestelde artikelen worden binnen 30 minuten geleverd. Inspirerende en interessante service!

Leestijd: 3 minuten

Gopuff’s ‘essentials on-the-go’ zijn een aanvulling op het ‘necessities program’ van Hyatt Place

Recent is gestart met het testen van dit programma bij meer dan twaalf Hyatt Place hotels. Het creëert extra gemak en comfort voor reizigers, doordat ze gasten van de deelnemende locaties een snelle, gratis levering van duizenden alledaagse artikelen aanbieden. Gasten van deelnemende hotels zullen in slechts 30 minuten alle artikelen ontvangen die ze via de lokale centra van GoPuff bestellen. De samenwerking zal het Necessities Program van het merkt Hyatt Place aanvullen, dat gasten al een breed assortiment aan essentiële zaken aanbiedt om te kopen of te lenen, zoals tandpasta, opladers voor mobiele telefoons of koptelefoons.

Categorieën zoals reisbenodigdheden, spa benodigdheden, filmavonden, kantoor onderweg

In een recent onderzoek ontdekte Hyatt dat 60% van de reizigers wel eens een item (bijv. toiletartikelen en eerste hulp) is vergeten in te pakken voor een zakenreis of vakantie. Uit hetzelfde onderzoek identificeerden Hyatt en Gopuff de items die het vaakst vergeten worden en items die het meest waarschijnlijk worden gekocht. Dit werd uitgewerkt in de gecreëerde categorieën, zoals reisbenodigdheden, spa benodigdheden, lekkers voor filmavonden, kantoor onderweg enzovoorts. Zodat gasten gemakkelijk en snel toegang hebben tot de items die ze nodig hebben tijdens het reizen.

“Omdat zowel zakenreizigers als vakantiegangers hun reisroutines aanpassen en nieuwe manieren zoeken om veilig te reizen, is het belangrijk voor ons om de behoeften en het welzijn van onze gasten voorop te stellen bij alles wat we doen”, zegt Emily Wright, Global Brand Leader, Hyatt. “Elk detail van de Hyatt Place ervaring is gerelateerd aan innovatie en intuïtie om het verblijf van gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Onze samenwerking met Gopuff is een andere manier om onze gasten te helpen het meeste uit hun verblijf te halen, ongeacht hun reden om te reizen.’’

Benefits for the guests op Hyatt Place

Door deze samenwerking kunnen Hyatt Place gasten bij de deelnemende hotels genieten van de volgende voordelen: gratis levering op elke Gopuff bestelling. Toegang tot snelle en gratis levering van duizenden producten, waaronder drankjes, snacks, medicijnen, schoonmaak- en babyproducten voor thuis, alcohol op geselecteerde markten en producten voor huisdieren die gasten hebben meegenomen. Gasten die Gopuff voor het eerst gebruiken, ontvangen ook $10 te goed voor hun eerste twee bestellingen ($20 in totaal). Gasten die in de deelnemende Hyatt Place pilothotels in Nashville en Phoenix verblijven, kunnen ook profiteren van verse maaltijden, zoals pizza’s, broodjes voor het ontbijt, koffie, matcha drankjes, en meer.

“Als klant-eerst bedrijf, zijn we verheugd om met Hyatt samen te werken om de gasten een unieke, gemakkelijke ervaring te bieden’’, zegt Marshall Osborne, Head of Business Development bij Gopuff. Terwijl we doorgaan met onze missie om ‘s werelds go-to oplossing te worden voor onmiddellijke dagelijkse behoeften, zijn we verheugd om ons unieke model te gebruiken om nog een andere branche te innoveren: reizen. We kijken ernaar uit om met Hyatt samen te werken om de manier waarop we reizen te verbeteren en op deze nieuwe manier meer klanten te bedienen.”

Tot februari 2022 kunnen Hyatt Place gasten op de uitgekozen test locaties eenvoudig de QR code scannen die in hun kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn geplaatst. Zo kunnen ze profiteren van de aanbiedingen of direct naar GoPuff gaan voor meer informatie. Eenmaal geregistreerd als nieuwe Gopuff gebruiker, kunnen gasten winkelen in verschillende productcategorieën en wordt de korting automatisch toegepast bij het afrekenen.

Bekijk hier de deelnemende hotels in Chicago, Phoenix, Denver en Nashville.

Website: Hyatt en GoPuff

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.