Gin wint nog steeds aan populariteit: ‘Gin Taylor’ creëert British Airways gin

19-12-2016

  • British Airways GinPicture by: Stuart Bailey
  • British Airways GinPicture by: Stuart Bailey
  • British Airways GinPicture by: Stuart Bailey

Dat gin nog steeds aan populariteit wint blijkt nog maar eens uit de eigen gin die wordt geserveerd aan de First Class klanten van British Airways. Het drankje wordt exclusief geserveerd in de prestigieuze Concorde Room in Heathrow Terminal 5 en aan boord in de First Class.

‘Gin Taylor’ creëert de British Airways gin

Het drankje is voor British Airways samengesteld na een aantal uitgebreide smaaktests onder British Airways klanten in de Concorde Room bar in London. De tests werden uitgevoerd door de gerenommeerde ‘Cambridge Distillery’, de eerste ‘Gin tailor’ ter wereld. De belangrijkste plantaardige ingrediënten van deze kruidige Gin zijn basilicum, rozemarijn en tijm. Al deze ingrediënten worden gecultiveerd in de tuinen van de destilleerderij in Cambridge. Gin is momenteel één van de populairste drankjes die op British Airways vluchten geserveerd wordt. Bij de luchtvaartmaatschappij worden er jaarlijks meer dan 3 miljoen glazen Gin geserveerd.

Troy Warfield, director customer experience van British Airways’ vertelt: “Gin tonic is enorm populair onder onze gasten. We zijn er zeker van dat deze Gin goed zal lopen tijdens de vlucht in First Class. De Concorde Room is het summum in exclusiviteit aan beide zijden van de oceaan. Het is dus een uitstekende plek om er deze heerlijke Gin te serveren.”

Website: British Airways - Concorde Room

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.