Gerechten swipen met Tender receptenzoeker

31-7-2015

  • Tender

Met Tender kun je swipen door lekkere gerechten.

Tender – Food and Recipes

De datingsapp Tinder is wel eens uitgemaakt voor ‘vleeskeuring’. In plaats van een menselijke vleeskeuring hebben drie alumni van de College of Charleston bedacht dat het ook een fijne bezigheid is om door recepten heen te swipen, dus hebben ze de app Tender ontwikkeld.

Swipen

Door te swipen naar links komt een gerecht in de prullenbak terecht. Swipe naar rechts en het recept is opgeslagen in je kookboek. Dat maakt het zoeken van lekkere gerechten erg gemakkelijk. De app is gericht op de doelgroep van 18 tot 30 jaar die wel vaker thuis wil koken en op zoek zijn naar gemakkelijke en aantrekkelijke recepten. Door een aantal filteropties slim toe te passen kunnen ze filteren op bijvoorbeeld vegan, drankjes, desserts etc. De start-up kijkt naar verbetering van filters op het gebied van verschillende keukens, prijzen en andere opties.

Ontwikkeling

De functionaliteiten zijn nog iets beperkt en het gebruik kan nog intuïtiever, maar deze app geeft wel aan hoe consumenten in de toekomst binnen een tiende van een seconde bepalen of iets (of iemand) visueel aantrekkelijk is. Staan er al mooie foto’s van jouw horecazaak online? Bekijk de app in de iTunes store of Google Play store.

Bron: http://www.nsmbl.nl/er-bestaat-nu-dus-tinder-voor-eten-en-het-is-awesome/

Website: tender.li

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.