Genieten van koffie bij Starbucks Reserve® Empire State Building®

1-11-2022

  • Starbucks Reserve® Empire State Building®Starbucks Reserve® Empire State Building®
  • Starbucks Reserve® Empire State Building®Starbucks Reserve® Empire State Building®

De Starbucks Reserve® Empire State Building® beslaat ruim 2.000 vierkante meter over drie verdiepingen en gaat nieuwe ervaringen introduceren met koffie en het samen koffie drinken in de hoofdrol staan. Deze vestiging biedt exclusieve, interactieve koffieworkshops en proefsessies, evenals nieuwe koffiedranken, op koffie geïnspireerde cocktails en Princi food dat alleen op deze nieuwe locatie verkrijgbaar is.

Leestijd 3 minuten

Starbucks Reserve® Empire State Building® wordt later deze maand geopend

Starbucks Coffee Company heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwe Starbucks Reserve-locatie in het iconische Empire State Building in New York City 16 november opengaat. Starbucks Reserve® Empire State Building®, wordt een unieke bestemming die het met elkaar in contact komen met een kop koffie viert met name door middel van innovatieve ervaringen. Deze vestiging toont de verbeelding van Starbucks met nieuwe en klassieke dranken gemaakt met Starbucks Reserve® koffie, bijzondere en fantasierijke hands-on workshops en proefsessies, en een uitgebreid menu van Princi® met onder andere veel voorgerechten en hoofdgerechten die je kunt delen.

Koffie-innovatie zoals onder andere koudgeperste espresso

De Starbucks Reserve® Empire State Building® vestiging gaat alle favorieten van het Starbucks menu aanbieden – van espresso klassiekers zoals lattes en cappuccino’s tot kenmerkende Starbucks Reserve dranken zoals de Hazelnut Bianco Latte, Whiskey Barrel Aged Cold Brew en Nitro Almond milk Mocha. Op het menu staan ook seizoensgebonden favorieten zoals Pumpkin Spice Latte en Peppermint Mocha – allemaal gemaakt met uitstekende Starbucks Reserve® koffie.

De vestiging gaat ook verschillende zetmethoden aanbieden, waarbij het theater van de koffie het middelpunt blijft van de Starbucks Reserve-ervaring. Deze vestiging zal ook de enige zijn die dranken aanbiedt met Cold Pressed Espresso, een gepatenteerde zettechnologie die is ontworpen door het Starbucks Research and Development-team en die gebruik maakt van koud water en zachte, opwaartse druk om een zachtere, zoetere espresso te maken, vergelijkbaar met een traag gezet koud brouwsel. De methode om espresso koud te persen, waardoor deze uitzonderlijk zacht, zoet en vol smaakt, opent vele opwindende mogelijkheden voor de toekomst van koude ambachtelijke koffierecepten.

De Starbucks Reserve® Empire State Building®-vestiging biedt ook een volledig cocktail- en mixagemenu met klassieke en kenmerkende cocktails, zoals espresso-martini’s, en nieuwe, op koffie geïnspireerde cocktails, exclusief voor deze vesting.

Samenkomen bij Starbucks Reserve® Empire State Building® met een bakje koffie

Onder de unieke ervaringen die in de vestiging worden aangeboden zijn kleine groepslessen die praktijkgericht leren op het gebied van koffie, drank en mixologie. De interactieve lessen met tickets bieden unieke ervaringen onder leiding van Starbucks-barista’s en -mixologen. De vestiging zal ook meerdere creatieve proefsessies en food pairings aanbieden, waaronder een coffee flight (een aantal smaken op een rijtje) met nieuwe dranken gemaakt met Cold Pressed Espresso, zoals de nieuwe Iced Apple Americano en Sparkling Pistachio Cream Soda.

Princi zorgt ook bij deze vestiging voor het eten

Princi, de exclusieve leverancier van Starbucks Reserve, deelt met Starbucks de toewijding aan ambacht en een diep geloof in de kracht van geweldige koffie en geweldig eten, om mensen samen te brengen. Als aanvulling op de drankmenu’s heeft deze vestiging ook een menu met veel voorgerechten en gerechten voor elk moment van de dag en om te delen. Elke gast begint zijn maaltijd met een gratis Starbucks Reserve-koffieproeverij, een knipoog naar een oude Starbucks-traditie om bijeenkomsten en vergaderingen te beginnen met een moment van verbinding bij de koffie.

De vestiging, die op 16 november wordt geopend, maakt deel uit van het Starbucks Reserve-portfolio dat bestaat uit zes Starbucks Reserve Roasteries in Seattle, Shanghai, Milaan, New York, Tokio en Chicago. Het erfgoed van Starbucks in New York City gaat terug tot 1994 en het bedrijf heeft sinds 2008 vestigingen in het Empire State Building. New York City blijft een plek waar Starbucks nieuwe winkelconcepten introduceert en een verscheidenheid aan ervaringen biedt – van de eerste Starbucks® Pickup store tot de meeslepende Starbucks Reserve® Roastery New York in het Meatpacking district.

We schreven in de loop van de jaren diverse artikeltjes over Starbucks.

Website: Starbucks Reserve

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.