Geen ‘bad luck’ bij Wendy’s aanstaande vrijdag de 13de maar een gratis* breakfast croissant

10-8-2021

  • Friday 13th isn't bad at Wendy's

Volgens Wendy’s kun je deze vrijdag de 13e onder zoveel ladders doorlopen als je wilt, want Wendy’s zorgt ervoor dat geluk (en een gratis* ontbijt croissant) aan jouw kant staat. Op vrijdag 13 augustus en zaterdag 14 augustus creëert Wendy’s in de ochtend een positieve vibe door gasten een gratis* ‘Sausage, Egg & Swiss Croissant’ of een ‘Bacon, Egg & Swiss Croissant’ aan te bieden – zonder dat je verder iets hoeft te kopen.

Bijna elke dag is er wel een moment in de spotlight te vinden. Ga zitten met je teamleden, vind een grappige reden om iets te vieren met je gasten en creëer een happening. Zorg ervoor dat de lokale pers op de hoogte is van je campagne en test hoe dit werkt. Deze ‘Friday the 13th’ campagne van Wendy’s is daar een mooi voorbeeld van! En wie weet ga je dit soort campagnes vaker oppakken.

Leestijd: 1 minuut

Wanneer kun je genieten van Wendy’s gratis* ontbijtcroissant?

Vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus kunnen Wendy’s fans hun dag goed beginnen in de vorm van een gratis* ‘Sausage, Egg & Swiss Croissant’ of een ‘Bacon, Egg & Swiss Croissant’ zonder dat ze daarvoor iets anders moeten kopen. Leuk begin van de ochtend! Amerikanen kunnen tussen 6.30 tot 10.30 uur gewoon de lokale, deelnemende Wendy’s binnenlopen en dan krijg je je Breakfast Croissant. De locaties zijn te vinden op hun website. Controleer wel je lokale Wendy’s op deelname en openingstijden, want de ontbijturen kunnen per locatie verschillen.

Over Wendy’s

Wendy’s® werd in 1969 opgericht door Dave Thomas in Columbus, Ohio. Dave bouwde zijn bedrijf op het uitgangspunt: “Kwaliteit is ons recept®”, dat de leidraad is gebleven tot nu toe van Wendy’s. Wendy’s is vooral bekend om zijn op bestelling gemaakte vierkante hamburgers, met vers, nooit bevroren rundvlees**, vers bereide salades en andere kenmerkende items zoals chili, gebakken aardappelen en het Frosty®dessert. The Wendy’s Company zet zich in om het juiste te doen en een positief verschil te maken in het leven van anderen. Dit is het meest zichtbaar door de steun van het bedrijf aan de Dave Thomas Foundation for Adoption® en het kenmerkende Wendy’s Wonderful Kids®-programma, dat een liefdevol, voor altijd thuis wil vinden voor elk kind dat wacht om te worden geadopteerd uit het Noord-Amerikaanse pleegzorgsysteem. Tegenwoordig hebben Wendy’s en zijn franchisenemers honderdduizenden mensen in dienst in meer dan 6.800 restaurants over de hele wereld met de visie om ’s werelds meest bloeiende en geliefde restaurantmerk te worden. Neem voor meer informatie over franchising contact met hen op via Wendy’s Franchising. Bezoek hun website en hun Square Deal Blog.

*Aankoop niet verplicht. Aanbieding geldig van 13 t/m 14 augustus 2021 alleen tijdens de ontbijturen. Maximaal één (1) gratis ‘Sausage, Egg & Swiss Croissant’ of een ‘Bacon, Egg & Swiss Croissant’ op aanvraag per klant per bezoek op deelnemende locaties, zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Aanbieding is exclusief ‘Maple Bacon Chicken Croissant’. **Vers rundvlees verkrijgbaar in de aangrenzende VS, Alaska en Canada.

Website: Wendy's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.