Gastvrijheidservaring voor Porsche liefhebbers | Samenwerking Porsche & Nobu Hotel Atlanta

23-5-2023

  • Chef Nobu in front of a PorscheChef Nobu in front of a Porsche
  • Porsche Suite Entrance at the Nobu Hotel AtlantaPorsche Suite Entrance at the Nobu Hotel Atlanta
  • Porsche King at the Nobu Hotel AtlantaPorsche King at the Nobu Hotel Atlanta
  • Porsche Icon Living Room SuitePorsche Icon Living Room Suite

Porsche Cars North America, Inc. (PCNA) en Nobu Hotel Atlanta bieden een unieke gastvrijheidservaring voor  Porsche liefhebbers. Nobu Hotel Atlanta, gelegen ten noorden van het Amerikaanse hoofdkantoor van Porsche, onthulde eerder deze maand de nieuwe Porsche Icon Suite en Porsche Classic Room. Als eerste Nobu hotel wereldwijd met een Porsche-thema, biedt het onlangs geopende Buckhead hotel prachtige accommodaties en een groot aantal exclusieve voorzieningen om gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Leestijd: 2 minuten

Gastvrijheidservaring voor Porsche liefhebbers

“Van onze sportwagens tot de ervaringen die we aanbieden, het doel is om een bijzondere belevenis te bieden voor iedereen die in aanraking komt met ons merk,” aldus Ayesha Coker, Vicepresident Marketing van PCNA. “We zijn verheugd met deze samenwerking. Twee luxe merken die samenwerken om voor bewoners van Atlanta en bezoekers die op zoek zijn naar een uniek verblijf tijdens hun bezoek aan Atlanta.”

Verblijf in de Porsche Icon Suite of de Porsche Classic Room bij Nobu Hotel Atlanta

Nobu Hotel Atlanta heeft een elegante kamer en suite ontworpen waarin op Porsche geïnspireerde kunst en decor zijn geïntegreerd, evenals exclusieve memorabilia die iconische momenten van Porsche vieren. Gasten zullen ook voorzieningen aantreffen met Nobu’s kenmerkende aandacht voor detail, aangepast aan de Porsche stijl. Zo is er een Porsche-vergaderruimte voor gasten die zakelijke bijeenkomsten willen organiseren. Wie de stad wil verkennen, kan een ritje maken in één van de volledig elektrische Porsche Taycan-huisauto’s van het hotel, die worden bestuurd door persoonlijke chauffeurs.

De aangeboden pakketten

Nobu Hotel Atlanta biedt een uitgebreid pakket aan voor gasten die hun verblijf in de hoogste versnelling willen zetten met een verblijf van twee nachten in de Porsche Icon Suite, met ontbijt voor twee en Nobu’s kenmerkende Omakase dinerervaring. Gasten kunnen ook genieten van een mooie  fles Nobu Champagne op de kamer en krijgen een gepersonaliseerde Porsche badjas mee voor thuis. Voor excursies buiten het hotel, binnen een straal van vijf kilometer biedt het hotel op verzoek een Porsche huurauto aan.

De Porsche Icon Suite en Porsche Classic Room zijn nu te boeken in Nobu Hotel Atlanta. Pakketen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bezoek hun website voor meer details en reserveringen.

We schreven vaker over initiatieven van de Nobu Hotels. 

Website: Nobu Hotel Atlanta

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.