Garden of Unusual Delight door Hendrick’s Gin

12-6-2015

Hendrick’s Gin creëerde een ultieme beleving tijdens Taste of Amsterdam met de Garden of Unusual Delight.

Garden of Unusual Delight

De oplettende bezoeker van Taste of Amsterdam had The Garden of Unusual Delight vorige week al kunnen zien op het plattegrond van het food festival. Bij de FeverTree bar gaf het bestellen van een ‘unusual Hendrick’s Gin cocktail’ toegang tot een verborgen tuin achter de stands.

Oase van rust

Via de geheime kanalen van Hendrick’s kreeg Armand de tip om de unusual Hendrick’s Gin tonic te bestellen bij de bar. Daarna werd hij meegenomen naar de geheime tuin waar hij een oase van rust aantrof, zeker in vergelijking tot de rest van het drukbezochte festival.

Select gezelschap

Een flamboyante gastheer heette alle gasten welkom. In de tuin was een select gezelschap van een tiental andere bezoekers aanwezig en er was ruimte genoeg om neer te vleien op de pittoreske bistro-setjes, zitzakken of romantische bankjes. De bartenders hadden drie standaard cocktails op de kaart staan en zagen speciale wensen als een uitdaging om nog creatiever uit de hoek te komen.

Beleving

De speciale bar, het VIP-gevoel en het contrast van de rustige tuin met de rest van het festival gaven een exclusieve totaalbeleving. De #SocietyOfTheUnusual van Hendrick’s Gin schijnt garant te staan voor meer unieke belevingen rond het drankmerk. Blijf dus je oren en ogen openhouden op evenementen en ‘verwacht het onverwachte’.

Website: Hendrick Gin

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.