Fucking Perfect

27-1-2015

De trailer van de film ‘Fucking Perfect’ over Sergio Herman is vorige week uitgekomen. De film draait vanaf 19 maart in de Nederlandse bioscopen.

Films over chefs

We hebben er al een paar voorbeelden van gezien zoals ‘De smaak van de ziel’ over Erik van Loo en Cees Helder in restaurant Parkheuvel en in het buitenland de film over El Bulli en de documentaire over Michel Bras. Allemaal prachtige films waarin de chef en zijn passie de hoofdrol speelt. Vaak geven de chefs de kijker een inzicht in het reilen en zeilen van de keuken, maar ook in hun leven en in de passie voor de producten waarmee zij werken. Dit belooft de trailer van Fucking Perfect ook.

Fucking Perfect gaat over..

De film ‘Fucking Perfect’ volgt Sergio Herman van maart 2013 tot de zomer van 2014 en gaat over de enorme drive van de chef. Het streven naar perfectie en de offers die daarvoor worden gebracht. De trailer belooft een intiem en eerlijk portret van Sergio Herman met een kijkje in de keuken, zijn privé leven en vertelt over de keus om op een hoogtepunt van je culinaire carrière te besluiten andere dromen waar te gaan maken. Dit resulteerde in de opmerkelijke keuze om het 3-sterren restaurant Oud Sluis te sluiten en in Antwerpen te gaan bouwen aan een nieuwe droom, The Jane.

Bron: Facebook Sergio Herman

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.