The Frozen Butcher

4-12-2014

  • The Frozen Butcher
  • The Frozen Butcher

Afgelopen weekend hebben we de nieuwe hamburgers van The Frozen Butcher geproefd, de Iberico Burger en de Angus Burger. Heerlijke hamburgers met ieder hun eigen bite en smaak!

Op de website van ‘The Frozen Butcher’ zagen we dat ze nog een paar andere soorten hamburgers naast de Iberico en Angus verkopen; een US hamburger (van Amerikaans rundvlees), een lamshamburger, een Wagyu hamburger en een organic hamburger.

Snel Bevroren … Vers op je bord

De hamburgers worden onmiddellijk na de productie ingevroren om de kwaliteit te garanderen. Deze technologie stelt hen in staat om de hamburgers te produceren zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere additieven.

SIAL Innovation Award 2014

The Frozen Butcher heeft op de SIAL 2014 in Parijs de Innovation Award in de categorie Vleesproducten gewonnen. De jury, samengesteld uit onafhankelijke deskundigen, heeft het concept als winnaar gekozen vanwege de premium kwaliteit van het vlees, het ontwerp van de verpakking en de waarde die The Frozen Butcher hecht aan het vermelden van het land van herkomst.

Laat jouw gasten hun eigen hamburger creëren

Deze hamburgers zijn prima te gebruiken in een burgerbar of burgermenu; je gasten kunnen hun eigen vlees kiezen elk met een andere smaak, een andere oorsprong en een ander verhaal. Geef ze een keus in broodjes en ingrediënten en laat je gasten hun favoriete hamburger ontwerpen in jouw restaurant. ^ Marjolein

Bron: The Frozen Butcher

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.