Franklin & Sons | Natural tonics in vintage bottle

24-2-2017

  • Franklin Sons Tonics
  • Franklin Sons Tonics

De tonics van het Engelse merk Franklin & Sons zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee maak je het verschil in je gin&tonic voortaan niet enkel met de gin maar ook met je tonic. De natural Indian tonic, de natural light tonic en de Sicilian lemon tonic van Franklin & Sons wordt sinds 1886 verkocht in vintage flesjes. Drankengroothandel het Zwijgertje BV is in Nederland de trotse en exclusieve importeur van het merk.

Franklin & Sons

De gin&tonics zijn nog steeds populair in Nederland en als gast heb je vaak volop keuze uit vele soorten gins. Het lijkt soms wel alsof de tonic hierdoor vergeten wordt terwijl die minstens zo belangrijk is. Met de tonics van Franklin & Sons geef je de gast een extra keuze. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- of zoetstoffen, enkel organische aroma’s en extracten. Alle tonics van Franklin & Sons zijn glutenvrij. Bij de tonic wordt gewerkt met kinine uit Ecuador, bronwater uit Staffordshire en Siciliaanse citroenen voor de Sicilian Lemon tonic.

Storytelling

Franklin & Sons is het verhaal van drie broers uit het hart van Londen. In 1886 startten de Franklin-broers met de verkoop van zelfgemaakte frisdranken in hun eigen kruidenierszaak. Vandaag is het assortiment uitgebreid met tonics, mixers zoals ginger ale en Schots soda water maar ook soft drinks. De filosofie van de Franklins blijft heilig: ambachtelijke drankjes waarin unieke ingrediënten uitmuntende smaken creëren. Met de retro-flesjes wordt verwezen naar de rijke geschiedenis. De softdrinks die nu ook verkrijgbaar zijn via drankengroothandel het Zwijgertje BV zijn onder andere: Cloudy Apple & Yorkshire Rhubarb with Cinnamon; British Dandelion & Handpicked Burdock with Star Anise; Brewed Ginger Beer with Malted Barley & a squeeze of Lemon; Wild Strawberry & Scottish Raspberry with cracked Black Pepper.

Website: Franklin & Sons

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.