Four Seasons Pop Down | Vorig jaar in Toronto, binnenkort in Philadelphia, Miami en Hong Kong

2-7-2018

  • Four Seasons Pop DownCredit: Sam Santos/Getty Images for Four Seasons Hotels and Resorts
  • Four Seasons Pop DownCredit: Sam Santos/Getty Images for Four Seasons Hotels and Resorts
  • Four Seasons Pop DownCredit: Sam Santos/Getty Images for Four Seasons Hotels and Resorts
  • Four Seasons Pop DownCredit: Sam Santos/Getty Images for Four Seasons Hotels and Resorts

De reeks ‘experiences’ onder de naam #FourSeasonsPopDown bij geselecteerde Four Seasons Hotels en Resorts krijgt in september een vervolg in Philadelphia, in december in Miami en in 2019 in Hong Kong. Four Seasons Hotels & Resorts, de toonaangevende luxe hotelketen, heeft de volgende locaties van hun ‘Pop Down’ onthuld. Dit is een wereldwijde reeks evenementen die door het bedrijf worden georganiseerd waarbij mensen worden uitnodigd om de gastvrijheid en gastheerschap van het Four Seasons te ervaren op locaties buiten de hotels en in onverwachte situaties over de hele wereld.

Het Four Seasons Pop Down-concept

Het Pop Down-concept, gecreëerd door en uniek voor Four Seasons, transformeert verrassende ruimtes en viert de gastvrijheid en het talent van het team van Four Seasons-mensen om gebeurtenissen en ervaringen te creëren. “We hebben het Pop Down-concept bedacht om op een nieuwe manier de buitengewone momenten die onze gasten dagelijks in onze hotels en resorts beleven, te delen en onze teams met een duidelijke Four Seasons signatuur te introduceren”, aldus Peter Nowlan, Executive Vice President en Chief Marketing Officer, Four Seasons Hotels and Resorts. “Door gebruik te maken van het talent en vakmanschap van de medewerkers van het Four Seasons creëren we ​​merkervaringen buiten onze standaard omgeving en laten we onze gasten op frisse en inspirerende manieren contact onderhouden met Four Seasons.”

Tijdens de tweede Pop Down in Philadelphia gaan ze een reeks openbare evenementen organiseren die exclusief door Four Seasons zijn samengesteld en zijn geïnspireerd op ‘The City of Brotherly Love’. De bedoeling is om de mensen uit Philadelphia kennis te laten maken met het talent en het vakmanschap van de vakmensen uit het Four Seasons. Het biedt een voorproefje van wat Four Seasons de stad zal brengen bij de opening van het Four Seasons Hotel Philadelphia in Comcast Center begin 2019.

Na Philadelphia brengt Four Seasons de serie naar Florida, waar Pop Down Miami in december wordt gehouden tijdens de jaarlijkse kunstfestival in de stad. Pop Down vindt daarna voor het eerst plaats  in Azië, de plannen daarvoor worden nu bedacht. De ‘Four Seasons Pop Down Hong Kong’ vindt plaats in maart 2019.

Het concept van Pop Down is in 2017 in Toronto begonnen

De aankondiging van de aankomende reeks volgt op het succes van de inaugurele Four Seasons Pop Down, gehost in september 2017 in Toronto, de geboortestad van het Four Seasons. De vierdaagse ‘experience’ vond plaats tijdens het jaarlijkse filmfestival van de stad, in een eens leegstaande winkelruimte in de binnenstad, volledig getransformeerd door het merk. Het evenement, een op maat gemaakte viering van ‘artistry and imagination’, werd verzorgd door vakmensen van het Four Seasons van over de hele wereld. Gasten waren beroemdheden, zakenlui en internationale media en influencers die werden getrakteerd op interactieve ervaringen en creaties door Four Seasons-koks en mixologen uit vier continenten.

Voor het laatste nieuws over Four Seasons Pop Down-evenementen, thema’s en locaties, volg @FourSeasons of #FourSeasonsPopDown.

Inspiratie

Zo daag je elk individueel hotel binnen een keten uit om een ‘Pop Down’ evenement te organiseren dat echter volledig gericht is op een lokaal gebeurtenis met als doel de gastvrijheid en vakkundigheid van de Four Seasons Hotels & Resorts te laten zien op plekken buiten de hotels en resorts.

Website: Four Seasons

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.