Fotowedstrijd | Hilton Rotterdam zoekt mooiste foto

6-4-2017

  • Winnaar nummer 1 - photo credit Maarten Walraven
  • Winnaar nummer 2 - photo credit Henri van Avezaath
  • Winnaar nummer 3 - photo credit Anthony Verolme
  • Winnaar nummer 4 - photo credit Yvonne Lankhaar
  • Winnaar nummer 5 - photo credit Indira Pictures

Hilton Rotterdam lanceert een fotowedstrijd voor alle fotografieliefhebbers. Op zoek naar de perfecte plaatjes van het interieur en exterieur. Wil jij deelnemen? Hilton Rotterdam geeft je de gelegenheid een kijkje te nemen achter de schermen van het hotel en zo de meest originele foto’s te schieten.

De InstaMeet, in samenwerking met Rottergram, wordt gehouden op vrijdag 14 april. Tijdens deze dag wordt je meegenomen in de keuken, het ketelhuis, de linnenkamer, de grootste suite en alle monumentale stukjes van het hotel. Maak jij de mooiste foto en hangt deze straks als grote afdruk op een prominente plek in het hotel?

Fotowedstrijd Hilton Rotterdam

Degene die het hotel op de meest artistieke wijze of met de beste invalshoek in beeld weet te brengen, wint. Jurylid Marc van der Stelt van MS Fotografie zal mede bepalen wie deze winnaar wordt. Je doet mee aan de wedstrijd als je de foto voor 22 april op Instagram plaatst en de volgende drie #’s gebruikt in je post: #HiltonRottergram, #HiltonRotterdam en #Rottergram. Voorwaarde is dat je minstens twee foto’s instuurt; één foto van het interieur en één foto van het exterieur. Op woensdag 26 april maken Rottergram en Hilton Rotterdam de winnaar bekend.

Inschrijven

Inschrijven voor de wedstrijd op vrijdag 14 april om 15:00 uur kan via: info@Rottergram.org, onder vermelding van jouw naam, Instagrampagina en emailadres. Kijk ook voor meer informatie op de Instagrampagina’s van Hilton Rotterdam en Rottergram.

Website: Hilton Rotterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.