Flourish maakt het verschil!

22-1-2016

De mensen achter Flourish proberen panden op een positieve manier in de publiciteit te brengen om zodoende gasten en mogelijke investeerders te interesseren door de potentie van het pand te laten zien. Tot op heden is met name gebruik gemaakt van het concept van pop-up restaurants om de leegstaande panden onder de aandacht te brengen.

Over Flourish

Door de evenementen komt een potentiele klant op een vernieuwende manier in contact met het pand. Dit doet Flourish tot nu toe door het creëren van een pop-up restaurant voor enkele dagen in deze leegstaande panden. Via up-cycling, opbouwen van het restaurant met hergebruikte producten en materialen die hun waarde hebben verloren, wordt het pand in een ander daglicht gezet. De verzamelde materialen om een sfeervol restaurant te bouwen, hebben een prijskaartje en kunnen binnenkort online gekocht worden.

Tijdens een pop-up evenement in de Sacramentskerk in Breda heeft Omroep Brabant gefilmd, in de video hierboven legt Danielle van Houtum uit wat zij wil bereiken met Flourish.

De mogelijkheden bij Flourish

Samen met conceptontwikkelaars wordt gekeken hoe de mogelijkheden van het pand zo gunstig mogelijk belicht kunnen worden om uiteindelijk de verkoop, verhuur of verdere ontwikkeling van het pand te stimuleren. Het pand kan dus ook kortstondig veranderd worden in een lunchroom, borrelcafé, poppodium of bijvoorbeeld een vergaderruimte. Voor de eigenaar van het pand zijn er geen directe kosten. Er wordt nieuw beeldmateriaal geschoten dat door de eigenaar voor marketingdoeleinden gebruikt kan worden.

Bron: Flourish

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.