Fat Phill’s Leiden opent en trakteert

22-9-2022

  • Fat Phill's Diner opens at the Stille Mare 13 in LeidenFat Phill's Diner opens at the Stille Mare 13 in Leiden

Op zaterdag 24 september viert Fat Phill’s Leiden de Grand Opening met een exclusieve openingsactie. Een dag vol festiviteiten die in het teken staat van lekker eten, gezellige sfeer en goede muziek. De Grand opening vindt plaats op hun nieuwe locatie op de Stille Mare 13 in Leiden. En ze geven 50 cheeseburgers weg!

Leestijd: 1 minuut

50 gratis cheeseburgers en 20% korting tot 4 uur ‘s middags

De nieuwe vestiging start met een officieel openingsmoment waarbij het lintje wordt doorgeknipt. De eerste 50 gratis cheeseburgers zullen daarna over de toonbank vliegen. Vervolgens ontvangt elke klant 20% korting over de gehele bestelling tot 4 uur. Met als kers op de taart maakt elke klant kans op het winnen van een gloednieuw paar Yeezy sneakers. Dit allemaal onder het genot van de lekkerste hitjes die gedraaid zullen worden door een live DJ.

De enthousiaste franchisenemer Tamim geeft aan dat iedereen welkom is om kennis te maken met Fat Phill’s Leiden. Fat Phill’s kenmerkt zich door de Amerikaanse gastvrijheid en premium quality comfortfood. Twee elementen die tijdens de Grand Opening centraal staan. De festiviteiten starten om 13:00u en iedereen is van harte welkom om de Grand Opening bij te wonen.

Over Fat Phill’s

Deze Nederlandse franchiseketen, opgericht in 2019 door Armin Vahabian, is een Amerikaans geïnspireerd franchiseketen. Fat Phill’s bevindt zich in Amsterdam, Almere, Arnhem, Den Haag, Zoetermeer, Groningen, & Leidschendam (Mall of the Netherlands). Het hoofdkantoor bevindt zich in Diemen.

We schreven eerder over bedrijven in Leiden.

Bron: Fat Phill's 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.