Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn | De schoonheid van eenvoud

16-4-2024

  • Fairfield by Marriott Copenhagen - LobbyFairfield by Marriott Copenhagen - Lobby
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - LobbyFairfield by Marriott Copenhagen - Lobby
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - ReceptionFairfield by Marriott Copenhagen - Reception
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - RestaurantFairfield by Marriott Copenhagen - Restaurant
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - RoomFairfield by Marriott Copenhagen - Room
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - RoomFairfield by Marriott Copenhagen - Room
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - RoomFairfield by Marriott Copenhagen - Room
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - BreakfastFairfield by Marriott Copenhagen - Breakfast
  • Fairfield by Marriott Copenhagen - EntranceFairfield by Marriott Copenhagen - Entrance

Fairfield by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s wereldwijde portfolio van meer dan 30 bijzondere hotelmerken, kondigt haar debuut in Europa aan met de opening van Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn. Gelegen in het levendige North Harbour district van Kopenhagen, markeert de opening een gedenkwaardige mijlpaal voor het vertrouwde merk en haar voortdurende wereldwijde groei. Fairfield by Marriott is het op één na grootste merk binnen de wereldwijde portefeuille van Marriott Bonvoy met meer dan 1.290 hotels en meer dan 450 hotels wereldwijd in de pijplijn. Waaronder 17 extra hotels in Europa en het Midden-Oosten.

Leestijd: 4 minuten

Fairfield by Marriott | Hotelervaring gericht op productiviteit en goede nachtrust

Fairfield viert de schoonheid van eenvoud met een naadloze, betrouwbare hotelervaring gericht op productiviteit en een geweldige nachtrust, en dat met een goede prijs, kwaliteit verhouding. Fairfield is geïnspireerd op het erfgoed van het buitenverblijf van de Marriott familie. Een eerbetoon gebaseerd op de principes van warme gastvrijheid en vertrouwde service, ondersteunt door de Fairfield garantie.

“De opening van Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn, de eerste accommodatie van het merk in Europa, is een belangrijke mijlpaal in ons strategische groeiplan voor het merk Fairfield by Marriott”, aldus Mary Garris Vice President, Classic Select Global Brand Management. “Fairfield by Marriott staat bekend om zijn rijke erfgoed dat waarde hecht aan een eenvoudige en stressvrije ervaring die goed samengaat met de moderne Scandinavische cultuur en design, waardoor Kopenhagen de ideale stad is om onze Europees geïnspireerde esthetiek te introduceren.”

Scandinavische stijl door OCCA Design Studio

Fairfield accommodaties wereldwijd bieden een design dat eenvoudig, tijdloos en eigentijds is. Het Europese ontwerp van het merk is zorgvuldig overwogen, waarbij creatieve elementen uit de natuur en het erfgoed van het Fairfield buitenverblijf worden gecombineerd met een lichte, moderne Scandinavische stijl om een efficiënt hotelontwerp te bieden.

Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn is het eerste hotel waar het Europese prototype van het merk, gecreëerd door OCCA Design Studio, te ervaren is en dit design gaat dienen als blauwdruk voor het Fairfield by Marriott design in heel Europa. OCCA Design Studio werkte samen met het Scandinavische Mette Fredskild Design en Henning Larsen Architects om het ontwerp lokaal uit te breiden en de essentie van de Deense “hygge” volledig vast te leggen voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en balans tijdens hun bezoek aan de stad. Het ontwerp van de openbare ruimten en 222 kamers van het hotel, waarvan 20 met uitzicht op zee, is gebaseerd op een rustgevend palet van natuurlijke kleuren en materialen, waaronder groene tinten en hout, naast een mix van zachte organische en eenvoudige geometrische vormen om gasten een rustig gevoel te geven. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een douche, gratis WiFi en een mobiel bureau dat geschikt is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

North Harbour |Een duurzaam, energieneutraal knooppunt

Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn blijft trouw aan de erfenis van het merk en biedt een ontspannende omgeving aan het water in de charmante wijk Århusgadekvarteret – een creatief centrum voor lokale architectuur, design, restaurants en cafés – zodat reizigers zich kunnen terugtrekken uit de drukte van het stadscentrum terwijl ze toch verbonden blijven. North Harbour is één van de grootste nieuwe stedelijke ontwikkelingsprojecten van Noord-Europa, dat is gepland als een volledig duurzaam, energieneutraal knooppunt. Gebaseerd op de principes van een “Vijf-minuten stad” zijn openbaar vervoer, stadsdelen, lokale voorzieningen, groene gebieden en de waterkant allemaal binnen vijf minuten bereikbaar.

Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn

Het hotel toont de flexibele openbare ruimtes van Fairfield, kenmerkende elementen van alle hotels, ideaal om in contact te komen met andere reizigers, te werken of gewoon om te ontspannen. De Social Market vormt het hart van de Fairfield gastervaring en biedt een gratis gezond ontbijt dat gasten voorziet van een voedzame start van de dag. Voor een snelle verfrissing onderweg kunnen gasten gebruik maken van de handige 24/7 markt, gevuld met snacks en drankjes. De ruime lobby biedt een lichte, comfortabele en overgangsruimte, geschikt om elkaar in te ontmoeten en voor productiviteit. Het fitnesscentrum stelt gasten in staat om buitenshuis routines en balans te behouden.

Fairfield by Marriott in Europa

Marriott Bonvoy gaat binnen Europa naar verwachting meer Fairfield by Marriott hotels openen op belangrijke zaken- en vakantiebestemmingen, waaronder: Fairfield by Marriott Bordeaux treinstation (Frankrijk), met 191 kamers op loopafstand van het station Bordeaux-Saint-Jean; de 158 kamers tellende Fairfield by Marriott Erding (Duitsland), gelegen in het typische Beierse stadje Erding ten noordoosten van München; Fairfield by Marriott Istanbul Yenibosna (Turkije), met 192 kamers als onderdeel van een gemengd project in de wijk Yenibosna; en het Fairfield by Marriott Warwick (Verenigd Koninkrijk) met 142 kamers, ideaal gelegen voor gasten die het erfgoed van de streek willen ontdekken, aangezien het vlakbij het British Motor Museum ligt. De eerstgenoemde drie hotels zullen naar verwachting in 2025 worden geopend. Het debuut van het merk in het Midden-Oosten wordt momenteel verwacht in 2027 met de opening van de eerste twee hotels in Makkah, Saoedi-Arabië.

We hebben al eerder geschreven over openingen en inspiraties van Marriott.

Website: Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.