Expositie van ‘Gouden Momenten’ in ‘A bar’ in het Amstel hotel

11-5-2015

Vanaf 12 mei tot eind juni is er in ‘A bar’ een selectie foto’s van het boek ‘Gouden Moment’ te bewonderen. Anita Bos, General Manager van het Amstel Hotel, was geroerd door de prachtige foto’s en bijzondere verhalen van de kinderen. Het Amstel Hotel draagt graag haar steentje bij door de stichting te steunen met een expositie.

Wat is stichting ‘Gouden Moment’?

Stichting Gouden Moment heeft als doel het creëren van een bijzonder moment, een wens vervullen voor mensen uit een speciale doelgroep en voor instanties die de belangen behartigen van deze mensen. Dit doen zij door het organiseren en faciliteren van ontmoetingen tussen personen uit een speciale doelgroep, in dit geval kinderen met het Syndroom van Down en hun idolen. De idolen kunnen zeer uiteenlopend zijn; iemand uit de directe leefomgeving en een bekende sporter, acteur of zanger(es). De ontmoeting met het idool is vastgelegd op foto en wordt verspreid via diverse mediakanalen zoals internet, boeken, televisie en de expositie in InterContinental Amstel Amsterdam.

Over het boek ‘Gouden Moment’

Om het boek te realiseren, kregen 77 kinderen met het Syndroom van Down de mogelijkheid om een Gouden Moment te beleven met hun idool. Ze kregen hierbij een meet & greet van 1,5 uur en dit bijzondere moment werd vastgelegd op foto. Marco Borsato gaf als eerste zijn ‘jawoord’ waarna Hans Klok, Giel Beelen, Jeroen van der Boom, Roel van Velzen, de Zandtovenaar, Bobbie, Bassie en Adriaan en nog vele andere BN’ers volgden. Dit leverde ontroerende momenten op voor zowel de kinderen als de BN’ers. Deze foto’s zijn weergegeven in het boek ‘Gouden Moment’.

Over ‘A bar’ in het Amstel hotel

A bar is de eigentijdse bar in InterContinental Amstel Amsterdam. Daar komt alles samen van wat zo bijzonder is aan de stad en de omgeving. Hier serveren ze mooie, eigentijdse cocktails.

Website: 'A Bar'

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.