Enrico Crippa kookt bij Harrods

9-1-2015

  • Enrico Crippa

Sinds september 2014 verwelkomt warenhuis Harrods in Londen de beste restaurants van Italië in hun pop-up concept #StellediStelle. Deze maand is het de beurt aan de vijfde en laatste met drie Michelin-ster bekroonde restaurant ‘Piazza Duomo’ van Enrico Crippa.

Enrico Crippa

Enrico Crippa is beroemd onder de jonge generatie van Italiaanse chef-koks. Crippa heeft mogen samenwerken met Europa’s meest beroemde chef-koks zoals Ferran Adrià, Michel Bras en Antoine Westermann. In 2005 opende Enrico Crippa Ristorante Piazza Duomo in Alba, in Italië. Piazza Duomo gebruikt rauwe ingrediënten geselecteerd uit de moestuin van het restaurant, die vijf hectare groot is.

Piazza Duomo vijf-gangen menu bij Harrods zal bestaan uit:

– Kalfsvlees in tonijnsaus
– Alta Langa aardappel crème met kwartel ei en Lapsang Souchong
– Agnolotti del Plin gevuld met geroosterd vlees, geserveerd met geroosterde vlees sappen.
– Fassona rundvlees gestoofd met Barolo en polenta
– ‘Relanghe’ hazelnoot taart en koude sabayon met Moscato wijn

Er zijn twee mogelijkheden per dag, een lunch en een diner. Het menu is geprijsd op £ 65 voor de lunch (een verkorte versie van het menu), of £ 115 voor het hele menu. Reserveren kan nog tot 31 januari 2015.

Stelle di Stelle

Stelle di Stelle wordt gepresenteerd in samenwerking met Identità Golose, een culinaire organisatie die de Italiaanse keuken en de culinaire hoogstandjes wereldwijd wilt promoten. Er zijn edities in Londen en New York geweest. In september 2015 zal er een editie plaats vinden in Chicago.

Bron: The Staff Canteen

Website: http://www.harrods.com/content/the-store/in-store-calendar/harrods-to-launch-stelle-di-stelle-pop-up-in-store

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.