Eerste Happy Italy To Go & nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

17-7-2018

  • Happy Italy logoHappy Italy logo
  • Happy Italy pizzaHappy Italy pizza
  • Happy ItalyHappy Italy
  • Sfeerbeeld interieur Happy ItalySfeerbeeld interieur Happy Italy
  • Happy Italy truckHappy Italy truck

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horeca formule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy Italy To Go’. De eerste vestiging wordt na de zomervakantie aan de Lijnbaan in Rotterdam geopend. Met deze ontwikkelingen maakt de restaurantketen zijn titel ‘The Fast Italian’ meer dan waar.

Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN | High-tech vestiging

Het partnership met KPN is een mooie mijlpaal in de korte geschiedenis van Happy Italy. Het is immers een prachtig compliment dat een modern telecom en technologie bedrijf als KPN de jonge formule opneemt in zijn nieuwe hoofdkantoor. In het interieur zullen kenmerkende elementen uit de rijke historie van telecom een rol spelen. Daarnaast worden op een leuke manier gadgets en nieuwe technische snufjes in het concept verwerkt.

Happy Italy To Go

Happy Italy To Go is de nieuwste aanwinst in de Happy Italy familie. Het is het allereerste hoog kwalitatieve Italiaanse take-away restaurant waar je behalve afhalen, ook kunt zitten. Op de kaart vind je naast de geliefde Happy Italy classics ook vele nieuwe gerechten en nieuwe to go dranken, zoals de heerlijkste koffies en milkshakes. Happy Italy To Go zal snel uitbreiden in drukke winkelcentra, stationslocaties en op andere high traffic plekken. Het is een nieuw concept, maar met een zeer herkenbaar Happy Italy dna. Want zoals altijd zal Happy Italy ook hier de allerbeste kwaliteit en service leveren zodat klanten kunnen genieten. ‘Everything to make you HAPPY’ dus.

Over Happy Italy

Slogan: ‘Everything to make you HAPPY’. Happy Italy heeft meer dan 1.500 medewerkers en 18 restaurants. Het concept is op de markt gezet door horecaondernemer Daniel de Blok. Dit jaar worden er 8 nieuwe vestigingen geopend en voor 2019 staan er nog 12 in de planning. Nog in 2018 gaat het eerste franchise restaurant open. Ze hebben de intentie om te groeien tot 100 restaurants in Nederland en hebben plannen om het concept ook internationaal te lanceren.

Website: Happy Italy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.