Een uilen pop-up bar in Londen

4-3-2015

In Londen komt ‘Annie the Owl Bar’, een pop-up bar waar je naast het drinken van je cocktail ook uilen kunt aaien. Dierencafé’s komen van oorsprong uit Japan maar ook in Londen heb je al een kattencafé. In Japan heb je naast een kattencafé ook een uilen- en konijnencafé.

Een uilen pop-up bar

‘Annie the Owl Bar’ is geïnspireerd op een bar in Tokyo en is nu al razend populair. Tickets voor ‘Annie the Owl Bar’ zijn enkel te verkrijgen door een loterij. Je betaalt 20 pond entreegeld inclusief twee cocktails. Het geld van de entree gaat naar ‘The Barn Owl Centre’, een goed doel die de vogelsoort beschermd.

In de bar is een professionele valken trainer aanwezig, deze zorgt er te allen tijden voor dat er niks kan gebeuren met de uilen en het publiek. De bar is geopend van 19 tot en met 25 maart van 20:30 tot 02:00. De openingstijden zijn aangepast op het slaap ritme van de uilen. De exacte locatie wordt op 16 maart bekend gemaakt aan de winnaars van de loterij.

Een bezoek aan ‘Annie the Owl Bar’ in Londen moet voor de ultime Harry Potter fan een droom zijn! 😉 . Het filmpje hierboven laat het uilencafé in Tokyo zien.

Bron: The Telegraph

Website: Annie the Owl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.