Een kraskaart voor de bierliefhebber

4-2-2016

Inspiratie voor de bierlokalen en liefhebbers van speciaalbieren. Een kraskaart waarop de bieren staan die jij verkoopt….  Zodat je vaste gasten alle bieren ook proeven.

Brooklyn’s Pop Chart Lab

Het idee van een kraskaart is ontstaan bij Brooklyn’s Pop Chart Lab. Dit bedrijf heeft onlangs een checklijst van 99 verschillende soorten tapbier gemaakt waarbij het uiteindelijke doel natuurlijk is om alle soorten bier gedronken te hebben ;-).

De kraskaart is verdeeld in de twee belangrijkste bier-categorieën: ales en lagers. Deze worden vervolgens weer onderverdeeld in subcategorieën zoals bijvoorbeeld bokbier, witbier of pilsener. Een uitdaging voor de echte bierliefhebber om deze kraskaart zo snel mogelijk helemaal af te krassen.

Een kraskaart in jouw café

Wij hebben deze kraskaart gespot op Dutch Cowgirls en hoewel de heren van Brooklyn’s Pop Chart Lab zich met deze poster voornamelijk richten op de gast, denken wij dat het ook in de horeca te gebruiken is. Als eigenaar van een (bier)café is het een leuk idee om eens te kijken of je een kraskaart over de bieren die jij verkoopt, kunt laten maken. Goede prijs, eventueel een speciaal biertje gratis en je hebt een mooi stukje klantenbinding. Dit is natuurlijk ook in samenspraak met je leveranciers te realiseren.

Een andere mogelijkheid is om eens een kijkje te nemen op de website van Brooklyn’s Pop Chart. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan muurdecoraties, graveerwerk en artikelen die het geweldig doen in een bar. Wat dacht je van een groot in hout gegraveerd bord over de wereld van whisky of een informatie poster voor je personeel over de stamboom van wijnen?

Pop Chart Lab

Patrick Mulligan en Ben Gibson werken sinds 2010 samen waarin ze één gezamenlijk doel hebben: het visueel zichtbaar maken van de chaotische wereld waarin wij leven. Op hun website vind je verschillende muurdecoraties, graveerwerk en artikelen die op een visueel sterke manier vormgegeven worden.

Website: Pop Chart Lab

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.