Een bloemschikcursus volgen in het George Cinq hotel in Parijs

4-3-2015

Four Seasons Hotel George V in Parijs biedt hun gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan een bloemschikcursus van Jeff Leathman, de artistiek directeur van het hotel. De bloemen die worden gebruikt komen uit Nederland.

Bloemschikcursus

Jeff Leatham organiseert elk kwartaal een bloemschikcursus in het Four Seasons Hotel George V. De twee uur durende les vindt plaats in een van de salons van het hotel. De les begint met een demonstratie gevolgd door een praktijkles. Elke maand verzint Jeff een nieuw thema en creëert hij zijn ontwerpen met bloemen uit Nederland. Wekelijks worden er wel 9.000 bloemen geleverd vanuit Nederland.

Jeff Leathman

Jeff Leathman staat bekend om zijn spectaculaire bloemstukken en als ‘rock & roll’ bloemist. Niet alleen in het hotel verzorgt hij de decoratie, hij heeft ook de decoratie verzorgd bij de opening van het Museum of Modern Art in New York, daarnaast heeft hij de bloemstukken gemaakt voor de trouwerij van Tina Turner en is hij te gast geweest in de show van Oprah Winfrey.

Bron: E Hotelier

Website: Four Seasons

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.