DWDD pop-up restaurant

3-12-2015

  • DWDD pop up 1Overhandiging kookboek Matthijs van Nieuwkerk & Robert Kranenborg
  • DWDD pop up 2Impressie restaurant
  • DWDD pop up 3Impressie bar
  • DWDD pop up 4Impression keuken
  • DWDD pop up 5Bastilla met duif
  • DWDD pop up 6Cervelas de fruits de mer
  • DWDD pop up 7Matthijs van Nieuwkerk

Gisteren was de officiële opening van het DWDD pop-up restaurant en de presentatie van het bijbehorende kookboek ‘DWDD kookt met Kranenborg’. Horecatrends was erbij en maakte de volgende sfeerbeelden van de avond en natuurlijk van het restaurant.

DWDD pop-up restaurant

Recht tegenover de studio van De Wereld Draait Door, op het Westergasterrein in Amsterdam, is vanaf vandaag het pop-up-restaurant van DWDD officieel open. Gedurende drie weken wordt hier een vijfgangendiner voor € 79,95 geserveerd. De eventuele winst van het DWDD Pop-up restaurant gaat naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Op het menu staat een selectie uit alle vergeten klassiekers die in de afgelopen vier jaar bij DWDD aan bod kwamen, samen met bekende chefs uit Nederland, België en Frankrijk. Gasten kunnen tijdens hun lunch of diner kiezen uit drie hoofdgerechten.

Tijdens de opening heb ik alvast een paar gerechtjes mogen proeven! Vooral lekker waren de bastilla met duif en de cervelas de fruits de mer (worst van vis en zeevruchten).

DWDD kookt met Kranenborg

Kook je liever thuis dan is het kookboek ‘DWDD kookt met Kranenborg’ vanaf vandaag te koop voor € 24,99. Het kookboek bevat alle recepten die Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door heeft laten zien. Zoals Matthijs van Nieuwkerk zegt, ‘een geschiedenisboek en een kookboek’. Dit boek, ter ere van tien jaar DWDD, bevat exclusieve ‘vergeten’ gerechten als gegrilde houtsnip, haggis en timpano. Met een makkelijker variant op het recept voor thuis. ^Bram Kosterink

Website: Pop-up restaurant DWDD

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.