Dutch Stars Favorites

13-1-2015

De Dutch Stars Favorites zijn de 4 favoriete cressen van chefs die in 2014 een nieuwe Michelin ster kregen.

De 2015 ‘Dutch Stars Favorites’ bestaat uit Aclla Cress, Basil Cress, BlinQ Cress en Shiso Green. Dit is volgens Koppert Cress een uitgebalanceerde mix van subtiele smaken, die evenwel elk een duidelijk herkenbaar effect hebben op de smaakervaring van een gerecht. De Dutch Stars Favorites bevat 4 bakjes van elke soort, mooi voor die keukens waar een volle doos te veel is. De selectie wordt aangeboden in een ‘Dutch Blue’ doos.

Dutch Stars favorites

De favoriete cressen zijn samengesteld door een aantal chefs van Nederlandse restaurants die in 2014 een nieuwe Michelin ster kregen. Met deze samenstelling van de Dutch Stars Favorites start Koppert Cress een nieuwe traditie. Jaarlijks zal er na de uitreiking van de Michelin sterren een nieuwe samenstelling worden gemaakt door chefs. In de video geeft François Geurts van FG restaurant (Rotterdam) aan waarvoor hij de cressen gebruikt.

Bron: Koppert Cress

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.